IKEA (12)

Här hittar du allt inom inredning, möbler, vitvaror och inspiration.

Gå till butik

IKEA bjuder på flera nya event

IKEA bjuder på flera nya event. Bl.a loppis och DIY workshop i flera butiker runtom i landet. Alla event är gratis men du behöver vara Family-medlem för att anmäla dig.
31 May, 2022 23:59 TILL ERBJUDANDET

100 kr hos IKEA

Handla heminredning för minst 900 kr och få en värdekupong på 100 kr att handla för i april. Gäller för dig som är eller blir IKEA Family medlem.
31 March, 2022 23:59 TILL ERBJUDANDET
expired

IKEA Karlstad bjuder in till nya Familyevent

IKEA Karlstad bjuder in till nya Familyevent. Blomster och köksevent där det bjuds på dryck och snacks och fina erbjudanden.

Gratis event hos IKEA Karlstad

IKEA Karlstad bjuder in till två nya event. Hållbarhetsevent den 22 mars och Barnens event den 23 mars. Det bjuds på gratis provsmakning, fika och fina erbjudanden. För att anmäla dig måste du bli eller redan vara medlem i IKEA Family.

80% hos IKEA

Erbjudande online hos IKEA. Få 80% rabatt på samtliga utvalda produkter. Rabatten avdrages i kassan.
20 February, 2022 23:59 TILL ERBJUDANDET
expired

IKEA Karlstad bjuder på event

IKEA Karlstad på roliga aktiviteter och erbjudanden sportlovsveckan. Bl.a under veckan äter alla barn gratis i restaurangen när en vuxen köper en måltid och du är registrerad IKEA Familymedlem och det bjuds på gratis ballonger och popcorn till alla barn.

Gratis mat hos IKEA

Handla heminredning för över 800 kr och IKEA bjuder på maten i restaurangen. Erbjudandet gäller för dig som är, eller blir, IKEA Family medlem.
9 January, 2022 23:59 TILL ERBJUDANDET
expired

Gratis IKEA-event

IKEA bjuder in till nya event. Nu för IKEA Karlstad. Blomsterevent i januari med gratis fika och bra erbjudanden. Gäller för dig som är eller blir medlem i IKEA Family.

IKEA bjuder in till nya event

IKEA bjuder in till nya event. Bl.a sovrumsevent på IKEA Karlstad med gratis kvällsfika och specialerbjudande, en heldag med julshopping för IKEA Family-medlemmar hos IKEA Sundsvall. Gäller för dig som är eller blir Family-medlem.
31 December, 2021 23:59 TILL ERBJUDANDET
expired
  • black friday

Green Friday på IKEA

Passa på att sälja eller köpa i Second hand under Black Week. För dig som är (eller blir) IKEA Family medlem ökar IKEA värdet med 50% mellan den 22-28 november och medlemmar får 25% på priserna i Cirkulärbutiken.
28 November, 2021 23:59 TILL ERBJUDANDET
expired

Julbord med goodiebag

IKEA bjuder in till Family event i sina varuhus i Sundsvall och Västerås. Nu får du som Familymedlem förturen att smaka av årets julbord på IKEA innan alla andra. IKEA Family pris för eventet är 149 kr per deltagare. Kvällen inleds med glöggmingel där IKEAs kökschef presenterar årets julbord och... Läs mer

Gratis event hos IKEA

IKEA bjuder in till event igen efter nära 2 års uppehåll. Först ut är IKEA Sundsvall som bjuder in till event med Höstens nyheter och trender med modevisningar, alkoholfritt bubbel och mingelplock. Helt gratis för dig som är eller blir Family-medlem.
28 October, 2021 23:59 TILL ERBJUDANDET
expired

Kategorier