Gratis förhandsvisning (8)

Gratis biovisningar

Pucko Sommarbio Festival bjuder på gratis biovisning utomhus i sommar. Stoppen blir Stockholm 2/7, Malmö 9/7, Göteborg 16/7, Stockholm 30/7, Uppsala 20/8 och Lund 27/8.

Förhandsvisning av “Elvis”

Filmstaden bjuder in till en förhandsvisning av Baz Luhrmanns nya film "Elvis". Biljetter erbjuds till dig som är Guldmedlem och mot en serviceavgift.

Förhandsvisningar av filmen “Memory”

Erbjudande till dig som är eller blir medlem hos Filmstaden. Gäller dig som är Guldmedlem. Filmstaden bjuder in till förhandsvisningar av filmen "Memory". Erbjudandet är personligt och gäller för 2 biljetter, till ett pris av 20 kronor per biljett. Antalet platser är begränsat - först till kvarn gäller.

Biobiljetter för 20 kr

Filmstaden bjuder in till förhandsvisning av "The Unbearable Weight of Massive Talent". Filmen visas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Erbjudandet gäller för Guldmedlemmar och 2 biljetter, till ett pris av 20 kr per biljett. Antalet platser är begränsat - först till kvarn gäller.

Filmklubben bjuder in till förhandsvisning av “Elizabeth”

Filmklubben bjuder in till förhandsvisning av dokumentären "Elizabeth". Filmen visas i rad Filmstäder runtom i landet. Gäller för dig som är Guldmedlem i Filmklubben och biljetter kan bokas till ett pris av 20 kr per biljett. Biljetterna släpps på filmstaden.se och i deras app på onsdag morgon, den 23 mars.

Se filmen “Ambulance” gratis

Se filmen "Ambulance" gratis och före alla andra. MovieZine bjuder på förhandsvisning i Stockholm.

Förhandsvisningen av “Nightmare Alley”

Nästa film som Filmstaden bjuder in till medlemsvisningar är Disneys nya actioncrime "Nightmare Alley". Måndagen den 24 januari har du som medlem chansen att se förhandsvisningen av Disneys nya actioncrime "Nightmare Alley".

Gå på gratis förhandsvisning

Gå på gratis förhandsvisning av biofilmen TILLS SOLEN GÅR UPP. Filmen visas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Först till kvarn gäller.
© GratisGuiden 1999-2022