Gratis
  • 2018-09-21

Paf - 25 freespins och 100 kr

Testa att spela hos Paf. Du får 25 freespins och 100 kr.

Gratis

Marketagent.com - Delta i online-undersökningar och tjäna pengar

Delta i online-undersökningar och tjäna pengar. Bli medlem helt gratis i Marketagent.com och för varje undersökning du besvarar får du bonuspoäng som är värda pengar.

Rabattkupong

Viking Line - 75% rabatt på Helsingforskryssningar

Viking Line bjuder på nya erbjudanden för dig som eller blir Viking Club-medlem. T.ex höstrea med upp till 75% rabatt på Helsingforskryssningar.

Gäller t.o.m: 2018-12-31

Gratis

Razo - Prova Razo rakblad för endast 9 kr

Prova Razo rakblad för endast 9 kr med fri frakt. Du får ett paket med 3 rakblad av svenskt stål i ett praktiskt Reseskydd. Helt utan bindningstid.

Gratis

Pringles - Testa Pringles Tortilla Chips helt gratis

Testa Pringles Tortilla Chips helt gratis. Behåll ditt kvitto så får du pengarna tillbaka. Kampanjen gäller för samtliga Kellogg´s kampanjprodukter som köps mellan 2018-07-01 och 2018-12-31

Gratis

GfK - Få premier och presentkort helt gratis

Passa på att gå med i Consumer Scan helt gratis och bli belönad med premier och presentkort för att registrera dina dagligvaror.

Gratis

RFSU - RFSU söker testpiloter

Här kan du anmäla dig för möjligheten att gratis testa nya RFSU produkter.

Gratis

Unibet - 200 kr gratis till nya pokerspelare

Unibet ger nya pokerspelare 200 kr gratis att spela för. Under registrera ett konto välj välkomsterbjudandet för poker.

Gratis

Dagens industri - Testa Nordens största affärstidning för endast 1 kr

Testa Nordens största affärstidning Dagens industri i en månad för endast 1 kr. Ingen bindningstid men prenumerationen behöver sägas upp om du inte vill fortsätta prenumerera till ord. pris.

Gratis

Damernas Värld - 1 nr gratis av Damernas Värld

Få 1 nr gratis av Damernas Värld. Ingen bindningstid men om du inte vill ha fler nummer behöver du säga upp abonnemanget.

Gratis

Pampers - Gå med i pampers.se och få en gratis fotobok

Gå med i pampers.se och få en gratis fotobok. Erbjudandet gäller en fotobok Design utan kostnad med 30 sidor, värde 229 kr. Frakt 49 kr och eventuella tillval ingår ej.

Gratis

The Bishops Arms

The Bishops Arms skickade den här veckan ut en vårpresent till alla sina kundmedlemmar. Alla fick en värdecheck på 150 kr. Passa och bli medlem om du inte redan är det då The Bishops Arms några gånger per år skickar ut gratis värdecheckar.

Gratis

Diabetes Wellness

Diabetes Wellness Sverige erbjuder dig med diabetes möjligheten att kunna beställa olika gratisprodukter. Du kan beställa ett diabeteshalsband, ett diabetesarmband och en diabetesdagbok utan kostnad.

Gratis

ToppHälsa

Få 1 nr av tidningen ToppHälsa helt gratis. Obs att det är tillsvidareprenumeration så vill du inte betala för fler nummer behöver du säga upp prenumeration innan nästa månad.

Gratis

Sköna hem

Få 1 nr av tidningen Sköna hem helt gratis. Obs att det är tillsvidareprenumeration så vill du inte betala för fler nummer behöver du säga upp prenumeration innan nästa månad.

Rabattkupong

Libero

Libero inför mjukhetsgaranti. Har du provat Libero Touch och tycker att blöjan inte är mjuk nog? Då får du pengarna tillbaka.

Gäller t.o.m: 2018-12-31

Gratis

Pantamera

Just nu driver Pantamera och Friends en insamling för att stoppa mobbningen i våra skolor. Om du vill vara med i kampanjen kan du genom kod beställa ett gratis pantkärl.

Kod:

friends

Gratis

Vi i Villa

Bli medlem gratis i Vi i Villa-klubben och få en gratis kryssning till Helsingfors för 2–4 personer. Som ny medlem kan du även beställa en gratis Sverigelott med chansen att vinna upp till 25 miljoner.

Gratis

Tidningskungen.se

Testa SSF Nyckelbricka gratis i 6 månader. Nyckelbrickan hjälper varje vecka över 100 abonnenter att få tillbaka sina borttappade nycklar.

Gratis

Findus Lunchklubb

Testa två Findus-nyheter Fish & Chips och Falafel med matvete för bara 100 poäng/styck i Findus Lunchklubb. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Som ny medlem får du just nu 85 välkomstpoäng och behöver därmed bara registrera en kod eller värva en kompis för att få en rätt gratis.Årets kanske billigaste rakhyvel

För 49 kr med fri frakt får du ett provpaket med hyvel, två rakblad + en gåva

Beställ här!
Gratis

Elitfönster

Erbjudande för dig som bor i ett hus som har fönster från Elitfönster. Erbjudande för dig som bor i ett hus som har fönster från Elitfönster. Skicka in en bild på ditt hus och få två biobiljetter helt gratis. Du har dessutom chans att vinna 10.000 kronor hos Svenska turistföreningen.

Gratis

7-Eleven

Värva en vän att ladda ner 7-Eleven nya app och nu får både en gratiskupong som ger en kaffe eller te (liknande erbjudande finns även i Pressbyrån-appen).

Gratis

Halebop

Passa på så länge erbjudandet varar. Just nu får du ett gratis Halebop kontantkort laddat med Rubbet Mini värde 99 kr. En helt fri månad med 50 samtal, 500 SMS/MMS och 1GB surf.

Rabattkupong

Libero

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Få 30 kr rabatt på valfritt blöjpaket från Libero.

Gäller t.o.m: 2017-08-31

Gratis

YouGov

Här kan du bli medlem i YouGov där du får tycka till och tjäna poäng som du sedan kan byta mot fina premier. Det är enkelt, säkert och gratis att delta och du får en välkomstbonus på 100 poäng.

Gratis

Pressbyrån

Pressbyrån har uppdaterat sin app och bjuder på ett nytt erbjudande. Värva en vän till klubben så får både du och din vän en gratiskupong på en kaffe.

Gratis

Disneyklubben

Gå med i Disneyklubben och få ett paket med Hitta Nemo, Pluto, Simba-figur och bag för 0 kr. Porto på 59 kr tillkommer. Det finns varken bindningstid eller krav på minsta köp. Men du måste aktivt gå ur klubben om du inte vill betala för fler paket.

Gratis

SF Kids

Prova SF Kids Play i sommar helt gratis. Få 1 månad gratis med ingen bindningstid. SF Kids Play är en streamingtjänst med filmer och tv-serier för barn som förutom alla Astrid Lindgrens filmäventyr innehåller allt ifrån Alfons Åberg till Pingu och Greta Gris. Med offline-funktionen har du alltid med dig bra barnfilm på semestern även om du åker utomlands. SF Kids Play kan användas på dator, surfplatta och i mobilen. Och på TVn med AirPlay eller Chromecast. Just nu får du dessutom 1 månad gratis på BookBeat (ljudböcker och e-böcker) när du testar SF Kids Play.

Gratis

Tre

Beställ ett extra kort inför semestern. Här kan du beställa ett startpaket för 3Kontant mobiltelefoni helt kostnadsfritt (ordinarie pris 99 kr). Startpaketet är inte laddat med pengar men 0,5 GB surf ingår.

Gratis

Dagens Nyheter

Testa Dagens Nyheter gratis i sommar. Du får 1 månad Digital prenumeration helt gratis. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill online.

Rabattkupong

Halebop

Just nu får du första laddningen gratis när du skaffar startpaket (Rubbet Mini värde 99 kr) hos Halebop. Väljer du att köpa ett 3-månaderskort för 499 kr får du ett par Urbanears Plattan Tomato 2.0 hörlurar på köpet.

Gäller t.o.m: 2017-07-31

Gratis

Zonnic

Förutom att få 10 kr rabatt på Zonnic nikotinprodukter för att sluta röka kan man nu även beställa ett smakprov på deras nikotinfria sugtablett för rökavvänjning.

Gratis

Vi i Villa

Just nu kan du bli medlem i Vi i Villa-klubben och få hela 2017 gratis (värde 399 kr). Du får tillgång till fina erbjudanden, exklusiva artiklar och tävlingar. För erbjudande kan du just nu t.ex få en Sverigelott utan kostnad. Gäller de 5000 första.

Rabattkupong

Triumph

Anmäl dig till Triumphs nyhetsbrev och få 50 kr i rabatt vid ditt första köp, och en bonuskupong på 100 kr vid din födelsedag.

Gäller t.o.m: 2020-12-31

Gratis

Viking Line

Nu bjuder Viking Line på en ny omgång med gratiskryssningar till Mariehamn med Rosella. Du får dessutom Kaffe och mazarin i cafeterian + gratis anslutningsbuss. Erbjudandet gäller 6–30/6 och 14–31/8 2017 och så långt platserna räcker.

Gratis

Refunder.se

Bli medlem i Refunder utan kostnad och få återbäring på det du handlar. Just nu får du dessutom en Trisslott som välkomstgåva.

Gratis

Studiopublik

Här kan du boka gratis publikbiljetter till nya TV-program. Programmen spelas i regel in Stockholm.

Gratis

Buzzador

Bli buzzador och få chans att testa saker helt gratis.

Gratis

Min Häst

Erbjudande för ridklubbar. Tidningen Min Häst bjuder ridklubbar på ett tävling med ett kostnadsfritt startpaket. Alla som sedan deltar får en fin Mulle-rosett, deltagarbevis och en Min Häst-tidning.

Rabattkupong

Noodle Mamas

Noodle Mamas i Stockholm bjuder på en medlemsklubb som ger dig gratis nudelskål efter varje sjätte skål du köper, 10% rabatt på takeaway, specialerbjudanden och en överraskning på din födelsedag.

Gäller t.o.m: 2020-12-31Få fina premier med Tara

Få 5 nr av Tara + body lotion från Elizabeth Arden + necessär & doftljus för endast 199 kr + porto

Beställ här!