Allt om Trädgård

Få 2 nr av tidningen Allt om Trädgård för 0 kr. Det är en tillsvidareprenumeration så behöver sägas upp om du inte vill ha fler nummer. Sedan tidigare kan du även testa 2 nr av t.ex Allt om handarbete Sömnadsmagasin gratis via Tidningsbutiken.

Ztory

Prova Ztory i 1 månad - helt kostnadfritt. Ztory är en prenumerationstjänst som samlar tusentals tidningar, magasin och barnböcker i en enda app. Ingen bindningstid.

Land

Få 2 nr gratis av tidningen Land. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter. Efter dina 2 prova-på-nummer får du inga fler tidningar.

Readly

Readly ger dig obegränsad läsning av tusentals magasin i en enkel app. Tidningar är bl.a Femina, PC för Alla och M-Magasin. Få första månaden för 9 kr. Ingen bindningstid. Avsluta när du vill.

SJ

Kupé är SJs ombordtidning. Du kan läsa den gratis ombord SJ eller via PDF-format gratis på nätet.

WYPE

Testa WYPE gratis i en månad. Du får tillgång till 39 populära tidningar varje månad. Ingen bindningstid.

Dagens industri

Testa Nordens största affärstidning Dagens industri i 1 månad för 1 kr. Ingen bindningstid.

Metro

Metro är Sveriges mest lästa morgontidning som distribueras gratis i kollektivtrafik, tunnelbana, pendeltåg, bussar och spårvagnar. Alla nummer läggs även ut gratis i digitalt format.

Smaka

Här kan du beställa en gratis prenumeration på Smaka, som är en kundtidning från Classic med tips om mat och dryck.

Tidningsbutiken

Få 2 nr av Allt om handarbete Sömnadsmagasin helt gratis. Det är en tillsvidareprenumeration så behöver sägas upp om du inte vill ha fler nummer.

Tidningsbutiken

Få 2 nr av Allt om Handarbete Stickmagasin helt gratis. Allt om Handarbetes Stickmagasin är ett stickmagasin för dig som stickar och alltid vill vara uppdaterad med det senaste stickmodet.

Tidningsbutiken

Börja skapa dina egna kläder med hjälp av din nya prenumeration på Burda Style. Du får testa 2 nummer helt gratis.