Panini

Med nya Panini App samlar du alla poäng och bonuskort på ett ställe. Du får 1 poäng för varje krona du spenderar hos Panini och var tredje månad får du en utbetalning som du kan handla för. Du får 100 poäng och ett fyllt kaffekort (ger dig en gratis kaffe eller te) redan när du laddar ner Panini App.

ICA

ICA Spara är en app som hjälper dig att få koll på din vardag, allt för att du ska kunna få koll på din tid, ekonomi och på miljön.

Rabble

Rabble är en app som ger dig gratiserbjudanden och rabatter för att spara pengar från företag som finns i din närhet och på webben.

McDonald´s

Nu lanserar McDonald´s McPoints som gör att du kan samla poäng på allt mat du köper. På det sättet får varje köp ett extra värde. För varje krona får du en poäng och just nu får du dessutom 150 gratispoäng vid ditt första köp. Poäng som du sedan kan använda för köp. I deras app hittar du även fina värdekuponger.

Matpriskollen

Ladda ner Matpriskollens app och få kuponger som ger smakrabatt och tom ibland något helt gratis.

7-eleven

7-elevens app bjuder på stämpelkort som ger dig bl.a var sjunde kaffe gratis eller var sjätte glass gratis. Värvar du en vän till appen får du en kupong som en gratis kaffe.

Burger King

Ladda ner Burger Kings app och få värdekuponger som ger rabatt hos din lokala Burger King restaurang.

Sibylla

Sibylla-appen bjuder på smarriga erbjudanden och kuponger.

Pressbyrån

Pressbyråns app bjuder på klippkort som ger dig t.ex var 4:e kaffe gratis. Det dyker även regelbundet upp värdekuponger som ger dig något gratis.