Gratis just nu

image
Dr. Oetker
Dr. Oetker delar ut gratis pizzor varje dag

image
Valio
25 gratis blindtest-kit varje dag

Topp 10 gratis

1. Skoda (gratis hockeyutrusning)
2. Valiot (gratis yoghurt )

3. Mood (gratis Colour Boost)
4. Wrapp (gratis presentkort)
5. R.E.D.D Free (gratis tamponger)
6. matpriskollen.se (gratis dekal)
7. Garant (gratis Mello-chips)
8. Rabble (app med rabatter och gratis)
9. Smartson (testa saker gratis)
10. Vanish (gratis Vanish varuprov)

---
Nestlé Barnmat
Nestlé Barnmat har bytt ut sin gratis gröt kampanj. Nu får alla som blir medlemmar gratis en produktcheck som gäller som betalning för någon av Nestlé Barnmats mellanmålsprodukter (erbjudandet gäller enbart nya medlemmar). Som medlem kan du även samla poäng och beställa gratis smakprover.

Kampanjerbjudanden
Tips på förmånliga kampanjerbjudanden. Få gåvor på köpet när du testar tidningar som Amelia, Damernas Värld m.m.
---

Kategori » Tjäna pengar på reklam och marknadsundersökningar

2014-05-15 - Gfk Consumer Scan
Vill du på ett roligt sätt vara med och påverka butikernas utbud? Just nu söker Gfk Consumer Scan nya medlemmar. Genom att rapportera dina inköp får du poäng som du kan byta mot fina premier.

2014-04-25 - Sony Guestlist Panel
Här kan du gå med i Sony Guestlist Panel helt gratis. Som medlem får du svara på frågor om musik och få olika belöningar i utbyte för din hjälp.

2013-08-29 - GlobalTestMarket
GlobalTestMarket söker nya medlemmar. Bli medlem helt gratis och tjäna pengar på att svara på onlineundersökningar.

2013-08-27 - Åsiktstorget
Delta i en kort enkät för att ta reda på om du kan bli en del av en spännande TV panel och få möjligheten att influera vad som kommer att visas på TV inom en snar framtid. I utbyte kommer du att bli belönad med lotter.

2013-08-27 - MySurvey
Passa på att bli medlem i MySurvey´s konsumentpanel helt gratis om du inte redan är medlem. Som medlem delar du med dig av dina åsikter om produkter och får betalt för varje undersökning du slutför.

2013-03-12 - TyckomTV panelen
Här kan du bli medlem i TyckomTV panelen. Tyck till om TV och få ersättning i form av triss, Superpresentkortet eller kontanter. Kolla under Surveys för fler ställen där du får presenter för att tycka till i undersökningar.

2012-01-16 - Discshoppanelen
Discshoppanelen är en ny undersökningspanel där du kan tycka till om reklam och konsumentprodukter. Som tack för ditt deltagande får du poäng som du sedan kan lösa in till bl.a Discshop-presentkort.

2011-12-22 - Expertpanelen
Här kan du bli medlem i Expertpanelen där du får tycka till om hemelektronik och Expert. Chans att få testa produkter och överraskningar utlovas till medlemmarna.

2011-02-21 - GlobalTestMarket
Här kan du utan kostnad anmäla dig till GlobalTestMarket där du får tycka till i olika marknadsundersökningar. Dina svar ger dig "Marketspoints", som kan växlas in mot kontanter.

2011-02-08 - Your Voice
Här kan du gratis anmäla dig till Voice-panelen där du får svara på onlineundersökningar. Som tack för dina svar får du poäng som kan lösas in mot presentkort i butiker som Åhléns, H&M, Siba m.fl.

2010-11-01 - Veckorevyn-panelen
Här kan du anmäla dig gratis till Veckorevyn-panelen. Som medlem får du svara på enkäter som ger dig ersättning via PayPal eller presentkort.

2010-10-05 - Nordic Panel
Här kan du gratis bli medlem Nordic Panel. Som medlem får du sedan pengar när du svarar på undersökningar om produkter och reklam.

2010-05-27 - Resepanelen.se
Resepanelen.se från Apollo ger dig pengar för att svara på olika undersökningar. Du får 5-10 kr per undersökning.

2010-05-16 - Tastelinepanelen
Här kan du helt gratis gå med i Tastelinepanelen. Som medlem får du svara på undersökningar om mat, hus och hem. Varje besvarad undersökning ger dig upp till 40 kr i ersättning.

2010-04-09 - MySurvey
MySurvey ger dig kontantpriser och presentkort helt gratis. Det enda du behöver göra är att tycka till om varumärken och nya produkter.

2010-01-15 - Ciao Surveys
Här kan du helt gratis anmäla dig till Ciao Surveys och tjäna pengar på att svara på marknadsundersökningar. Ciao Surveys betalar dig upp till 75 kr per fråga.

2009-09-07 - Triaba Panel Sverige
Triaba panelen är en nystartad konsumentpanel där medlemmar tjänar pengar genom att tycka till om reklam och produkter. En besvarad undersökning ger upp till 40 kr i ersättning.

2009-07-15 - SF Film-panelen
Film-panelen är en nystartad panel där du gratis kan bli medlem och tycka till om SF Films reklam och produkter. Som ersättning ger varje undersökning mellan 5-10 kr som utbetalas via PayNova-plånboken.

2009-06-20 - M3 Panel
Här kan du helt gratis anmäla dig till M3 Panel och tjäna poäng på att svara på marknadsundersökningar. I panelbutiken kan du sedan växla in dina poäng mot t.ex. smycken eller spel.

2009-03-28 - YouGov
Här kan du utan kostnad anmäla dig till YouGovs intervjupanel där du får tycka till i marknadsundersökningar. För dina svar får du poäng som du sedan växlar mot olika gåvor helt gratis.

2009-01-14 - Netdoktor
Vill du tycka till om aktuella frågor inom hälsoområdet? Här kan du kostnadsfritt bli medlem i Netdoktors Hälsopanel. För dina åsikter får du en ekonomisk ersättning som du kan välja att behålla eller skänka till forskning/hjälporganisationer.

2008-12-08 - Buzzador
Buzzador ger dig möjlighet att prova nya produkter och tjänster helt gratis. Som utbyte ska du berätta för dina vänner vad du tyckte om produkten och ge feedback till tillverkaren.

2008-10-30 - Ipsos Access Panel
Här du bli medlem i Ipsospanelen och tycka till om nya produkter och tjänster. Som tack för dina svar får du poäng som omvandlas till presenter och produkter. Dessutom kan du som medlem vinna priser. Medlemskapet är givetvis helt gratis.

2008-09-01 - Din Åsikt
Tyck till och få gratis värdecheckar. För varje undersökning du deltar i får du värdecheckar som motsvarar ett värde upp till 200 kr om du genomför specialistundersökningar. Du kan välja att bli ersatt i värdecheckar från Stadium, SF Bio, McDonalds och Coop Medmera.

2006-10-24 - Test&Vote
Test&Vote ger dig chansen att testa produkter helt gratis. Du kan även delta i undersökningar som ger dig poäng som du kan lösa in mot presentkort eller lotter.

2004-03-03 - HI Europe
Här kan du anmäla dig till att delta i online-undersökningar via email (2-3 gånger per månad). Genom att du delar med dig av dina åsikter tjänar du poäng som kan växlas in mot olika priser.

2003-01-12 - Åsiktstorget
Åsiktstorget är en interaktiv sida där din åsikt betyder mest! Genom att delge din åsikt och delta i online-undersökningar samt diskussioner kommer du att kunna: stödja välgörenhet och samla poäng som ger dig kontanter.

Fritidsresor
Erbjudande för dig i Stockholm. Var med i användartest och få en mindre ersättning i form av ett presentkort.

Panelen.se
Panelen.se ger dig betalt för att tycka till olika undersökningar. Att vara med i Panelen är kostnadsfritt.

GfK Sverige
Här du bli medlem i GfK panelen och svara på frågor om inköp av t.ex. kläder. Som tack för dina svar får du poäng som ger dig olika premier, allt ifrån en Stavmixer till en LCD-TV. Som välkomstgåva får du dessutom en pocketbok från Pocketogram.

Lightspeed
Lightspeed ger dig belöningar för dina åsikter. Genom att svara på enkäter tjänar du Lightspeedpoäng som kan lösas in mot gåvokuponger.

Cint.se
På Cint.se vägleder konsumenter varandra genom att ge omdömen om olika tjänster. Som medlem kan du också delta i marknadsundersökningar du får inbjudan till via epost, och tjänar då omkring 1 krona per minut. Pengarna betalas ut till ditt vanliga bankkonto, och kan också skänkas till välgörenhet.Senaste kommentarer