Utvalda tips för gratis varuprover/produkter

Pågen

SMS:a GIFFLAR till 72130 och få 8 kr smakrabatt på en påse Gifflar (säljs för 10 kr hos City Gross.

Santa Maria

Gratis Chili paste. Först till kvarn gäller... 400 kuponger delas ut varje dag så länge kampanjen pågår.

Vichy

Få ett gratisprov på AQUALIA THERMAL Rehydrating Cream - Light Aqualia Thermal Light ansiktscrem.

Pringles

Testa Pringles Tortilla Chips helt gratis. Behåll ditt kvitto så får du pengarna tillbaka. Kampanjen gäller för samtliga Kellogg´s kampanjprodukter som köps mellan 2018-07-01 och 2018-12-31

The Body Shop

Erbjudande till dig som är eller blir medlem i The Body Shops kundklubb. Få ett provexemplar av Body Yogurt helt gratis. 20000 set delas ut och först till kvarn gäller...

GfK

Passa på att gå med i Consumer Scan helt gratis och bli belönad med premier och presentkort för att registrera dina dagligvaror.

Valio

De 100 första varje dag som hittar Oddlygood-hallonfiguren i ny kampanj hos Valio får en produktcheck som ger ett gratis smakprov på 1 st valfri Oddlygood®-produkt

RFSU

Här kan du anmäla dig för möjligheten att gratis testa nya RFSU produkter.

Unibet

Unibet ger nya pokerspelare 200 kr gratis att spela för. Under registrera ett konto välj välkomsterbjudandet för poker.

Dagens industri

Testa Nordens största affärstidning Dagens industri i en månad för endast 1 kr. Ingen bindningstid men prenumerationen behöver sägas upp om du inte vill fortsätta prenumerera till ord. pris.

Doggy

Erbjudande för dig med en valp. Här kan du beställa en gratis Doggy valp skonsamt helfoder för valpar.

Damernas Värld

Få 1 nr gratis av Damernas Värld. Ingen bindningstid men om du inte vill ha fler nummer behöver du säga upp abonnemanget.

Pampers

Gå med i pampers.se och få en gratis fotobok. Erbjudandet gäller en fotobok Design utan kostnad med 30 sidor, värde 229 kr. Frakt 49 kr och eventuella tillval ingår ej.

L´OR Espresso

Här kan du beställa ett litet paket med L´OR Espresso aluminiumkapslar med kaffet LOR RISTRETTO helt gratis.

The Bishops Arms

The Bishops Arms skickade den här veckan ut en vårpresent till alla sina kundmedlemmar. Alla fick en värdecheck på 150 kr. Passa och bli medlem om du inte redan är det då The Bishops Arms några gånger per år skickar ut gratis värdecheckar.

Becel

Becel bjuder på smakgaranti på nyheten Becel Lätt Omega 3. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Bamse

Erbjudande för förskolor. Nu kan förskolor kostnadsfritt beställa material för att anordna ett eget Bamselopp. Det finns ett begränsat antal paket och dessa går att beställa så långt lagret räcker. Varje paket innehåller 25 diplom, 25 medaljer, 25 nummerskyltar, 1 affisch med ett gympapass, 1 startlinje och 1 mållinje.

Arla

Här kan du anmäla dig till årets Kosläpp. Arla bjuder på gratis aktiviteter och kall mjölk och bullar på en rad gårdar runtom i landet.

Diabetes Wellness

Diabetes Wellness Sverige drar igång Druvsocker-regn med druvsocker från Lindroos Fruit power till alla barn. Rita och skicka in en teckning som illustrerar diabetes och få en påse med Lindroos Fruit Power.

Diabetes Wellness

Diabetes Wellness Sverige erbjuder dig med diabetes möjligheten att kunna beställa olika gratisprodukter. Du kan beställa ett diabeteshalsband, ett diabetesarmband och en diabetesdagbok utan kostnad.

ToppHälsa

Få 1 nr av tidningen ToppHälsa helt gratis. Obs att det är tillsvidareprenumeration så vill du inte betala för fler nummer behöver du säga upp prenumeration innan nästa månad.

Sköna hem

Få 1 nr av tidningen Sköna hem helt gratis. Obs att det är tillsvidareprenumeration så vill du inte betala för fler nummer behöver du säga upp prenumeration innan nästa månad.

Findus Lunchklubb

Just nu bjuder Nextory dig som är medlem i Findus Lunchklubb på 30 dagars gratis abonnemang. Som medlem har du möjlighet att välja mellan tiotusentals boktitlar. Dessutom finns det fortsatt möjligheter att få en kupong som ger dig en Dagens Fish & Chips och/eller en Dagens Falafel med matvete för endast 100 poäng.

Kod:

FINDUS

Libero

Libero inför mjukhetsgaranti. Har du provat Libero Touch och tycker att blöjan inte är mjuk nog? Då får du pengarna tillbaka.

Fjällbrynt

Köp valfri ask eller tub Messmör, ladda upp en bild på ditt kvitto och du kan skicka en värdekupong på en ask Messmör Original 250 g till en väns mobiltelefon.

Pantamera

Just nu driver Pantamera och Friends en insamling för att stoppa mobbningen i våra skolor. Om du vill vara med i kampanjen kan du genom kod beställa ett gratis pantkärl.

Kod:

friends

Alpro

Prova en av Alpros produkter helt gratis. Köp en kampanjprodukt och behåll ditt kvitto, fotografera ditt kvitto, ladda upp och får sedan via ett e-mail eller SMS med en kupong. Kampanjen "Try Alpro for free" pågår 2018.02.01 till 2018.05.31.

Magasinet Filter

Prova Magasinet Filter helt kostnadsfritt i två månader. Ingen bindningstid.

Vi i Villa

Bli medlem gratis i Vi i Villa-klubben och få en gratis kryssning till Helsingfors för 2–4 personer. Som ny medlem kan du även beställa en gratis Sverigelott med chansen att vinna upp till 25 miljoner.

Tidningskungen.se

Testa SSF Nyckelbricka gratis i 6 månader. Nyckelbrickan hjälper varje vecka över 100 abonnenter att få tillbaka sina borttappade nycklar.

Sverige fikar

Årets upplaga av Sverige fikar drar igång den 16 januari. Ge gratis semlogram till dina vänner från 16 januari till 4 februari. Redan nu kan du ladda ner appen och registrera dig för att se vilka konditorier som är med i kampanjen.

Findus Lunchklubb

Testa två Findus-nyheter Fish & Chips och Falafel med matvete för bara 100 poäng/styck i Findus Lunchklubb. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Som ny medlem får du just nu 85 välkomstpoäng och behöver därmed bara registrera en kod eller värva en kompis för att få en rätt gratis.

Elitfönster

Erbjudande för dig som bor i ett hus som har fönster från Elitfönster. Erbjudande för dig som bor i ett hus som har fönster från Elitfönster. Skicka in en bild på ditt hus och få två biobiljetter helt gratis. Du har dessutom chans att vinna 10.000 kronor hos Svenska turistföreningen.

7-Eleven

Värva en vän att ladda ner 7-Eleven nya app och nu får både en gratiskupong som ger en kaffe eller te (liknande erbjudande finns även i Pressbyrån-appen).

Vendela Kirsebom

Testa den exklusiva dagkrämen Vendela SilverDay för 0 kr, betala endast för frakten. Du förbinder dig inte att köpa något alls men önskar du inte fler försändelser med dagkrämen behöver du lämna besked om detta till Vendelas kundtjänst.

Halebop

Passa på så länge erbjudandet varar. Just nu får du ett gratis Halebop kontantkort laddat med Rubbet Mini värde 99 kr. En helt fri månad med 50 samtal, 500 SMS/MMS och 1GB surf.

Libero

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Få 30 kr rabatt på valfritt blöjpaket från Libero.

YouGov

Här kan du bli medlem i YouGov där du får tycka till och tjäna poäng som du sedan kan byta mot fina premier. Det är enkelt, säkert och gratis att delta och du får en välkomstbonus på 100 poäng.

Pressbyrån

Pressbyrån har uppdaterat sin app och bjuder på ett nytt erbjudande. Värva en vän till klubben så får både du och din vän en gratiskupong på en kaffe.

Disneyklubben

Gå med i Disneyklubben och få ett paket med Hitta Nemo, Pluto, Simba-figur och bag för 0 kr. Porto på 59 kr tillkommer. Det finns varken bindningstid eller krav på minsta köp. Men du måste aktivt gå ur klubben om du inte vill betala för fler paket.

SF Kids

Prova SF Kids Play i sommar helt gratis. Få 1 månad gratis med ingen bindningstid. SF Kids Play är en streamingtjänst med filmer och tv-serier för barn som förutom alla Astrid Lindgrens filmäventyr innehåller allt ifrån Alfons Åberg till Pingu och Greta Gris. Med offline-funktionen har du alltid med dig bra barnfilm på semestern även om du åker utomlands. SF Kids Play kan användas på dator, surfplatta och i mobilen. Och på TVn med AirPlay eller Chromecast. Just nu får du dessutom 1 månad gratis på BookBeat (ljudböcker och e-böcker) när du testar SF Kids Play.

Tre

Beställ ett extra kort inför semestern. Här kan du beställa ett startpaket för 3Kontant mobiltelefoni helt kostnadsfritt (ordinarie pris 99 kr). Startpaketet är inte laddat med pengar men 0,5 GB surf ingår.

Dagens Nyheter

Testa Dagens Nyheter gratis i sommar. Du får 1 månad Digital prenumeration helt gratis. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill online.

Halebop

Just nu får du första laddningen gratis när du skaffar startpaket (Rubbet Mini värde 99 kr) hos Halebop. Väljer du att köpa ett 3-månaderskort för 499 kr får du ett par Urbanears Plattan Tomato 2.0 hörlurar på köpet.

Zonnic

Förutom att få 10 kr rabatt på Zonnic nikotinprodukter för att sluta röka kan man nu även beställa ett smakprov på deras nikotinfria sugtablett för rökavvänjning.

Vi i Villa

Just nu kan du bli medlem i Vi i Villa-klubben och få hela 2017 gratis (värde 399 kr). Du får tillgång till fina erbjudanden, exklusiva artiklar och tävlingar. För erbjudande kan du just nu t.ex få en Sverigelott utan kostnad. Gäller de 5000 första.

Triumph

Anmäl dig till Triumphs nyhetsbrev och få 50 kr i rabatt vid ditt första köp, och en bonuskupong på 100 kr vid din födelsedag.

Viking Line

Nu bjuder Viking Line på en ny omgång med gratiskryssningar till Mariehamn med Rosella. Du får dessutom Kaffe och mazarin i cafeterian + gratis anslutningsbuss. Erbjudandet gäller 6–30/6 och 14–31/8 2017 och så långt platserna räcker.

Refunder.se

Bli medlem i Refunder utan kostnad och få återbäring på det du handlar. Just nu får du dessutom en Trisslott som välkomstgåva.

Studiopublik

Här kan du boka gratis publikbiljetter till nya TV-program. Programmen spelas i regel in Stockholm.

Buzzador

Bli buzzador och få chans att testa saker helt gratis.

Min Häst

Erbjudande för ridklubbar. Tidningen Min Häst bjuder ridklubbar på ett tävling med ett kostnadsfritt startpaket. Alla som sedan deltar får en fin Mulle-rosett, deltagarbevis och en Min Häst-tidning.

Noodle Mamas

Noodle Mamas i Stockholm bjuder på en medlemsklubb som ger dig gratis nudelskål efter varje sjätte skål du köper, 10% rabatt på takeaway, specialerbjudanden och en överraskning på din födelsedag.

EFI

Få en ask newomega - högkoncentrerad Omega 3 gratis. Endast 19 kr för frakt tillkommer. Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till EFI inom 4 veckor efter att du fått ditt prov.

Gfk Hundpanelen

Hundpanelen består av hundägare som varje vecka registrerar sina inköp av dagligvaror, hundmat och hundgodis i en inköpsdagbok på nätet. Den som registrerar sina inköp, får poäng att byta ut mot fina premier i Premiebutiken. Där finns allt från presentkort, biobiljetter, teknikprylar och möjlighet att skänka till välgörenhet.

Gratis appar

Här finns en lista på gratis appar som erbjuder värdekuponger och ibland som t.ex Pressbyrån gratiserbjudanden.

Smartson

Genom Smartson kan man bli testpilot för nya produkter och testa helt gratis eller med generös rabatt.

Gratis till föräldrar

Här finns tips på saker som nyblivna och småbarnsföräldrar kan få helt gratis som t.ex babyboxar.

YouGov

YouGov-panelen söker nya medlemmar. Anmäl dig gratis, svara på undersökningar och få prylar som klockor, presentkort m.m. helt gratis.

Plantagen

Uppdatera din profil i Plantagens kundklubb och få en värdecheck på 100 kr. Är du inte medlem redan bli det först klicka här och uppdatera sedan din profil för att få en värdecheck. Medlemskapet är gratis och ge dig poäng på allt du handlar, inbjudningar till event och när dy fyller år får du ett 12-pack rosor helt gratis.

CCS Healthcare

Här kan du beställa ett gratis 5 ml prov av CCS Foot Pro som är en Multifunktionell och effektiv fotkräm för aktiva fötter.

Hemglass

Hemglass bjuder alla barn på glass när de följer med ut och handlar. Erbjudandet gäller under mars och april och så långt lagret räcker. Har du missat välkomsterbjudandet till nya Glasskompisar så det giltigt fram till den 20 augusti. Som välkomstgåva får du en valfri 0,9L gräddglass (värde 49 kr) när du kommer ut och handlar nästa gång vid Hemglassbilen.

EFI

Få ett krus med äkta Panax ginseng, i förseglad träask kostnadsfritt. Betala endast 29 kr för porto. Du är inte förpliktad till ytterligare köp men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till EFI inom 4 veckor efter att du fått ditt prov.

Hörapparatsbatteributiken.se

Erbjudande för dig som använder eller känner någon som använder hörapparat. Här kan du beställa ett batteri helt gratis.

Rituals Cosmetics

2017 kommer Rituals Cosmetics att bjuda på gratis duschskum när man fyller år. Bara att hämta ut i någon av deras butiker dagen man fyller på.

Sephora

Som medlem i Sephora kan du samla poäng på dina inköp av skönhetsprodukter som du senare kan utbyta mot fina gåvor. Du får dessutom en överraskning på din födelsedag.

Jensen´s Bøfhus

Här kan du bli medlem i Club Jensen´s och få poäng på allt du spenderar hos Jensen´s Bøfhus, 20 % rabatt på notan och en födelsedagspresent när du fyller år.

Club BR

Som medlem i Club BR får du ett sparmärke värt 1 kr varje gång du handlar leksaker för 25 kr plus förmånliga rabatterbjudanden. Barnen får dessutom en födelsedagspresent helt gratis när de fyller år.

GP Batteries

Gratis och bra för miljön. GP Batteries har tagit fram tre boxar där man kan samla sina batterier för att sedan lämna till återvinning. Du kan beställa en valfri box helt gratis.

ICA Banken

Bli ICA-student och få en välkomstpresent utan kostnad och 100 kr om du sätter in ditt CSN på kontot. Dessutom får du bl.a upp till 50 % rabatt på utvalda varor hos ICA.

TePe

Sprid glädje med ett leende och få tandvårdsprodukter från TePe.

DAILIES

Erbjudande om 10 dagars gratis linser att hämta i butik.

Hemglass

Hemglass har förlängt sitt välkomsterbjudande till nya Glasskompisar. Som välkomstgåva får du en valfri 0,9L gräddglass (värde 49 kr) när du kommer ut och handlar nästa gång vid Hemglassbilen. Erbjudandet gäller valfri smak och så långt lagret räcker, eller t.o.m 31 mars 2017. Dessutom får alla barn en glasspeng som kan bytas mot en gratis glass vid nästa besök av glassbilen.

Halebop

Här kan du helt kostnadsfritt beställa ett Halebop Startpaket för deras kontantkort. Du kan antingen välja ett nummer eller flytta ditt befintliga.

TENA

TENA introducerar det nya droppskyddet TENA KEEP CONTROL Men. Som del i lanseringen delar man ut varuprov helt gratis.

Aftonbladet

Ladda ner appen Aftonbladet på köpet, registrera ditt telefonnummer och få en gratis Japp.

Karamellkungen

Karamellkungen söker nya medlemmar till sin smakpanel. Bra möjlighet för dig som vill ha gratis godis.

BuyersClub

Här kan du registera dig för klubben BuyersClub helt gratis. Genom BuyersClub kan företag marknadsföra sig gratis. I utbyte får medlemmar gåvor, rabatter och förmåner inom alla branscher. När du blir medlem får du välkomstgåvor som t.ex 200 kr att handla för hos BestSecret och en gratis resa med Uber för upp till 150 kr.

Skjutsgruppen

Här kan du gratis bli medlem i Skjutsgruppen där man kan åka billigare genom att samåka.

Photobox

Få en kod som ger dig en Canvastavla för 0 kr. Betala bara för frakten.

Parrots

Här kan du ansöka om att vara med i Parrots smakpanel för att testa och tycka till om deras natursnacks.

o.b.

Här kan du beställa ett gratis produktprov med nyheter från o.b. Du får 2 stycken mini o.b.® ProComfort och 2 stycken normal o.b.® ProComfort tamponger.

Fritidsbanken

Fritidsbanken är en plats där du kan låna sport- och fritidsprylar kostnadsfritt. Du kan precis som med böcker på ett vanligt bibliotek låna skidor, skridskor, inlines, snowboards, och mycket mer helt gratis. Banken finns idag i Örebro, Trollhättan, Lidköping, Deje och Grums.

Rituals Cosmetics

Du får ett duschskum helt gratis om du besöker någon av våra egna butiker på din födelsedag, och har med giltig legitimation.

Freelway Go

Freelway Go är en tjänst där alla hjälper varandra att transportera saker och varor. Som privatperson är tjänsten helt kostnadsfri.

TePe EasyPick

Här kan du beställa ett gratisprov av TePe EasyPick som är ett enkelt och effektivt sätt att göra rent mellan tänderna. Antalet är prov begränsat och först till kvarn gäller.

Photobox

Photobox bjuder även nya kunder på en gratis fotobok. Erbjudandet gäller en fotobok Retro, exklusive frakt.

Origon

Origon bjuder lite då och då på kompletta spel, expansioner och annat helt gratis.

PhotoBox

PhotoBox bjuder på ett gratis personligt Mobilskal för iPhone 3/4/5 eller Samsung Galaxy 2/3/4 (värde 249 kr).

gratiskondomer.nu

Här kan du som bor i Norrland beställa gratis kondomer.

EFI Hydro Silk

Få ett gratis provpaket av rakhyveln EFI Hydro Silk - en rakhyvel till kvinnor. Endast 19 kr porto tillkmmer.

Djurens rätt

Djurens rätt ger dig ett gratis vegokit med information.

Freetrailer

Freetrailer är en tjänst där du kan låna ett släp gratis i upp till ett dygn. Allt du behöver är en deposition och en bil med dragkrok.

Bra vardag

Bra vardag är en sajt från Proctor & Gamble. Som medlem får du testa produkter, ibland beställa varuprover, ta del av rabatter och fina erbjudanden.

Skyltmax

Ytterligare ett erbjudande till dig som har en egen blogg. Skriv ett inlägg om Skyltmax och få en skylt helt gratis.

Halebop

Halebop erbjuder just nu sitt populära kontantkort alldeles gratis. Passa på. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Photobox

Photobox bjuder på totalt 150 gratis framkallningar av foton med format 10x15 eller 11x15cm. Dessutom får du upp till 70% rabatt på fotoprodukter.

Bortskänkes.se

Bortskänkes.se är en gratis annonsmarknad för dig som vill skänka bort saker som du inte använder längre. Istället för att slänga bort en möbel t.ex. så kanske det finns någon annan som vill ha den.

Pensionera

Gratistjänsten Pensionera hjälper dig att få mer pengar i pension. Pensionera sammanställer vad du har i pension idag och ger dig en översikt både över hur mycket pengar du kommer få varje månad när du pensionerar dig, och var dina pengar i dagsläget finns någonstans - helt kostnadsfritt.

AllaAnnonser

Här kan du se prylar som folk skänker bort helt gratis.