Utvalda tips för kattägare

Mjau

Erbjudande för kattägare. Här kan du köpa en gåvobox med Mjau Noga utvalt till dig eller vän. Priset är 9 kr inkl frakt och kitet består av en torrfoderpåse och fyra smakrika, våta måltider i moussé och sås.

Mjau

Erbjudande för kattägare. Få kupong som 10 kr rabatt på nyheten Mjau Noga Utvalt.

Tree of Pets

Här kan du anmäla dig till Tree of Pets kundklubb helt gratis och som välkomstgåva få 50 kr att handla för. Gäller deras varumärken som t.ex Ever Cleans och Acana.

Purina

Erbjudande för kattägare. Anta Purina ONE:s 3-veckors-utmaning och få ett gratisprov på Purina kattfoder.

Purina

Erbjudande för kattägare. Här kan du ansöka om att din katt blir testpilot för Purina ONE. Du kan också beställa ett smakprov.

Whiskas

Svara på några frågor och få en kattleksak helt gratis. Dessutom kan du vinna en Safari-resa till Sydafrika.

GOURMET Perle

Erbjudande för kattägare. Få en produktcheck som ger dig en valfri GOURMET Perle kattmat helt gratis. Skrivare behövs för att ta del av erbjudandet.

Best Friend

Erbjudande till kattägare. Här kan du beställa ett gratis varuprov av Bilanx Stix till din katt helt gratis. Här finns det samlat tidigare erbjudanden för kattägare.

Best Friend

Erbjudande till kattägare. Här kan du beställa ett gratisprov av Bilanx kattfoder.

Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring bjuder på kostnadsfri rådgivning och erbjudanden kring djurförsäkring för din katt.

Catlounge

Erbjudande till kattägare. Här kan du bli medlem i Catclub och få gratis smakprover till din katt. Dessutom kan du anmäla din katt till en testpanel för nya fodersorter.

Masterfoods

Ytterligare ett erbjudande till kattägare. Här kan du beställa ett gratis smakprov på nya Perfect Fit med den variant som bäst passar din katt.