Utvalda tips för föräldrar

NUK

NUK gratis till blivande föräldrar. Ny vara i Babyproffsens babybox.

Libero

I augusti lanseras Libero BabyBuzz – graviditetsarmbandet som hjälper blivande föräldrar att få en mer gemensam graviditet. Medlemmar i Liberoklubben kommer att kunna låna hem två stycken graviditetsarmband – helt gratis.

Chiquita

I samband med löpartävlingar bjuder Chiquita på roliga aktiviteter och erbjudanden för barn.

Loppi

Få LOPPIpåsen Förskola gratis hos Lekmer i Barkarby. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker...

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar i samarbete med Viking erbjuder gratis varningsskyltar "Kör sakta lekande barn" som skolor, förskolor organisationer och villaföreningar kan beställa.

Nestlé Barnmat

Nya medlemmar i Min Nestlé Club får en produktcheck gratis (värde ca 45 kr) som gäller som betalning för någon av Nestlés 11 grötar från 6 månader och uppåt, i serien Min Gröt. Att bli medlem är givetvis helt gratis.

Nestlé Barnmat

Erbjudande för småbarnsföräldrar. Gå med i Nestlé Club gratis och få en produktcheck för välling värde ca 50 kr.

Loppipåsen

Varje år ger Loppi helt gratis ut Loppipåsen som är fylld med fina erbjudanden och produkter för nyblivna föräldrar.

Semper Barnmat

Har du inte beställt en Semper vällingburk tidigare så är det nu helt gratis för medlemmar i Semperklubben. Dessutom får du 5 kr välkomstrabatt på varfri Semper produkt.

Nestlé Barnmat

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Nu bjuder Nestlé på gratis smakprov på deras Juniormjölk. Har inte beställt innan finns det även ytterligare gratis smakprover med gröt och välling.

Nestlé Barnmat

Här kan du beställa ett gratis smakprov på en portion Nestlé Barnmat gröt eller välling.

Bambino

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Gilla Bambino och få en matningssked helt gratis.

Kronans Babybox

Kronans Babybox är en barngåva till dig som väntar barn eller som precis har fått barn. Gåva innehåller prover och gratisprodukter, och en broschyr med information och kupongerbjudanden.

Pampers

Pampersklubben har startat ett poängsystem där dina köp ger dig Pamperspoäng som du kan byta mot gåvor.

Barnvagnsutmaningen

Erbjudande till dig med en iPhone. Här kan du ladda ner appen Barnvagnsutmaningen, som är en app för småbarnsföräldrar. Appen bjuder också just nu på ett erbjudande med en gratis flaska Brämhult Nypressade morötter.

MAM Club

Erbjudande till föräldrar eller blivande föräldrar. Här blir du helt gratis medlem i MAM Club som ger dig möjlighet att ta del av kampanjer och produkttester.

Goboken.se

Erbjudande till dig som väntar barn. Bokklubben Goboken.se ger dig frakfritt välkomstpaket "Boken om dig".

Baby to Be

Erbjudande till dig som är gravid. Apoteksgruppen ger dig helt gratis en box med föräldra-barn produkter värda ca 500 kr. I kategorin föräldrar finns fler tips om gratis boxar för gravida.

Allt för Föräldrar

Erbjudande till dig som är gravid. Få ett gratis gravidpaket som innehåller bl.a en fin body och hudvårdsprodukter.

LEGO Club

Erbjudande till föräldrar. Här kan du anmäla ditt/dina barn till LEGO Club. Som medlem i LEGO Club får barnen tidningen LEGO Club Magazine med hemliga smygpremiärer, spännande tävlingar, bygginstruktioner och mycket annat. Medlemskapet är givetvis helt gratis.

Mam Baby

Erbjudande till föräldrar. Bli Facebook fan till Mam Baby och få en MAM Original 0-6 månader napp i silk teat helt gratis.

Nestlé Baby Club

Nestlé Baby Club ger dig poäng när du köper barnmatsprodukter från Nestlé. Dessa poäng kan du växla in mot olika gåvor i poängshoppen.

Nestlé Barnmatsklubben

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Här kan du helt gratis bli medlem i Barnmatsklubben och få en personlig webbsida, erbjudanden, goda råd anpassade till just ditt barns ålder samt de senaste rönen om barn och barnmat.

DryNites

Erbjudande till föräldrar. Här kan du beställa ett gratis provpaket med DryNites nattbyxor för sängvätande barn.

Trygg Hansa

Erbjudande till dig som är gravid. Trygg Hansas MammaBarn är en gratis olycksfallsförsäkring för mamman och barnet, samt en livförsäkring för barnet.

Semperklubben

Semperklubben är en klubb för småbarnsföräldrar. Ett medlemskap som givetvis är gratis och ger dig bl.a SMS-kuponger varje månad och en gratis vällingburk som välkomstgåva.

Folksam

Erbjudande till dig som är gravid. Folksam Grundskydd är en gratis olycksfallsförsäkring för mamma och barn.

Pampers Baby Basics Box

Gratiserbjudande till blivande föräldrar. Här kan du beställa en Pampers Baby Basics Box helt gratis. Paketet innehåller 12 st Pampers New Baby Blöjor (inkl. DVD + bok), 15-pack Pampers Sensitive Tvättservetter, böcker, hudvårdsprodukter m.m.

BR-Leksaker

Här kan du gå med i Club BR, en av de största barnklubbarna och få massor av förmåner helt gratis. Bl.a får barnen en födelsedagspresent.

Familjenytt

På Familjenytt kan du göra din egna familjeannonser med text och bild helt gratis. Som medlem kan du även bevaka annonser för att ha koll på vilka som gift sig, skaffat barn eller fyllt år i din närhet

Liberoklubben

Här kan nyblivna och blivande föräldrar bli medlemmar. Som medlem får du ett paket med Newborn blöjor, stl 1 och 2, babyvårdsprodukter och en leksak, m.m helt gratis. Dessutom kan du samla till premier.

Ronald McDonald's Klubb

McDonald's klubb för barn. Bli medlem och få en tidning med pyssel, glasskuponger och annat kul sex gånger om året, ett Happy Meal på din födelsedag och möjlighet att delta i roliga tävlingar.

Pampers.se

Barnets Värld är en gratistjänst för småbarnsföräldrar. Som medlem får du gratis varuprover, förmånliga värdekuponger samt gratis böcker och DVD:er om barns utveckling.