Appar med gratis och erbjudanden

Max

Max-appen bjuder regelbundet på kuponger som ger rabatt på deras mat. Du kan även beställa och betala din hamburgare direkt i vår appen.

McDonald´s

McDonald´s uppdaterar sin app ofta med nya erbjudanden. Ofta köp 2 betala för 1 erbjudanden. Ibland kör de även med gratiskampanjer.

Burger King

Burger King-appen bjuder på värdekuponger som t.ex ger dig Whopper på köpet och smakrabatter på nya produkter.

Sibylla

Sibylla-appen ger dig värdekuponger som ger rabatt på deras mat.

Flarie

Flarie bjuder på gratis mobilspel där om du klarar en viss nivå får gratis produkter hos t.ex Pressbyrån. Finns för tillfället enbart till iPhone.

Tryme

Try me är en app som förser dig med gratisprodukter och tjänster. Finns just nu enbart för dig med iPhone.

Klipster

Klipster är en app från MTG och Metro. Appen fungerar som ett elektroniskt rabatthäfte med både lokala och webberbjudanden för att spara pengar. Bjuder även ibland på erbjudanden som är helt gratis.

Wrapp

Wrapp ger dig erbjudanden för att spara pengar när du handlar via butik eller på nätet. Du får pengar tillbaka direkt in på ditt bankkonto.

Pressbyrån

Pressbyråns app bjuder på klippkort som ger dig t.ex var 4:e kaffe gratis. Det dyker även regelbundet upp värdekuponger som ger dig något gratis.

Rabble

Rabble är en app som ger dig gratiserbjudanden och rabatter för att spara pengar från företag som finns i din närhet och på webben.

7-eleven

7-elevens app bjuder på stämpelkort som ger dig bl.a var sjunde kaffe gratis eller var sjätte glass gratis.

Wi-Fi Finder

WiFi Finder hjälper dig att automatiskt ansluta till närmaste WiFi inom räckhåll, så att du sparar på dina månadsräkningar och avgifter för roaming.