Kategori » Gratis övrigt

SVT Robins

SVT Robins söker provpublik. Inspelning i Malmö.

Bokus.com

Bokus bjuder på ett fint sommarerbjudande. Prova Bokus Play fritt i 30 dagar och välj bland tusentals böcker. Ingen bindningstid.

Refunder.se

Bli medlem gratis på Refunder så får du pengar tillbaka på allt du handlar hos Refunders +800 anslutna online-butiker. Just nu får du dessutom ett gratis abonnemang hos SF Kids play under två månader, värde 138 kr + ett års gratis ID-skydd från mySafety försäkringar, värde 249 kr om du går ett köp inom 10 dagar från att du blev medlem.

LeoVegas

Regga dig helt gratis hos LeoVegas under deras sommarkampanj och få 20 gratisspinn direkt vid registrering utan krav på insättning.

Smartson

1100 får testa SF Anytime gratis i sommar. Blir du utvald får du tre valfri ahyrfilmer kostnadsfritt.

Galoppogram

Fyll i dina och en väns uppgifter för att få två gratis entrébiljetter till Svenskt Derby som rids på Jägersro i Malmö den 15 juli (värde 300 kr).

Paf

Börja spela med Paf och få freespins direkt vid registrering utan krav på insättning. Dessutom 100 kr extra vid din första insättning på minst 100 kr.

PC för Alla

PC för Alla tipsar om de bästa gratisprogrammen för film, musik, foto och säkerhet.

Estée Lauder

Anmäl dig till Estée Lauders kostnadsfria nyhetsbrev och delta i tävlingen om 10 presentkit till ett värde av 1475 kr/st.

Chokladfestivalen

Dela med dig av ditt bästa bakverk och ta chansen att vinna en konditorkurs hos stjärn-konditorn Magnus Johansson för dig och en vän. Alla som deltar får dessutom en entrébiljett till Bak- & Chokladfestivalen.

Viking Line

Boka en gratis resa till hösten/vintern. Res 40-timmars kryssning till Helsingfors med två sköna kvällar ombord och en heldag i land. Erbjudandet gäller avresa söndag–onsdag 1/10–22/12 och 25–30/12 2018. Gäller för dig som har eller skaffar ett ICA Kort (gratis att skaffa).

Viking Line

Boka en fri dagskryssning inkl kaffe, moccaruta och buss Kapellskär – Mariehamn. Erbjudandet gäller t.om. 2018-06-30. Gäller endast för medlemmar i Viking Line Club Sverige (gratis att bli medlem).

Fyrklövern

Tävla med Fyrklövern om en ny servis till sommarens festligheter. 6 st kuvert bestående av mat-, förrätt- och djupa tallrikar. Totalt värde 5 562 kr.

SF Kids Play

Kod som ger låter dig testa SF Kids Play fritt i 2 månader. Gäller endast nya kunder.

Kod:

SFKIDSBOK

Unibet

Spela gratis på mästerskapsgenrep mot Peru. Unibet ger dig 25 kr gratis att spela för. Ingen insättning behövs. Om du vinner på ditt freebet, behåller du vinsten som betalas ut som kontanter (inga omsättningskrav).

Post

Sveriges färskaste matkasse

Testa färdigkomponerade, hemlevererade matkassar med färska kvalitetsråvaror till lägst portionspris. Prova-på-pris från 199 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Karamba

Kod som ger upp till 5000 kr i bonus och 100 frispins.

Kod:

GIFT500

Buyersclub

Gå med i Buyersclub och få en månads träning gratis hos Nordic Wellness. Nordic Wellness är en av Sveriges största gymkedjor med över 120 klubbar i Sverige.

SF Bioklubben

Mellan 23 maj och 10 augusti kan du som är Bioklubben-medlem tjäna extrapoäng om du ser fem eller fler filmer på bio.

Vinn en resa

Svara på frågor om kampanjerbjudanden och få chansen att vinna en resa för 25.000 kr.

Refunder

Nu har Refunder ett erbjudande till dig som ännu inte blivit medlem. Signa upp dig gratis och få 50 kr när du gör ditt första köp. Dina 50 kr och din återbäring sätts in på ditt Refunderkonto som du kan flytta över till ditt bank- eller PayPalkonto efter att du samlat ihop 100 kr i återbäring.

Statist.se

På Statist.se hittar du erbjudanden där du kan tjäna pengar som statist. För att kunna söka krävs dock att man blir betalande medlem.

Studiopublik.se

I slutet av maj kommer den tredje säsongen av SVT-serien Fråga Lund spelas in på Sparbanken Skåne Arena, i Lund. Biljetterna är gratis och delas ut enligt först till kvarn.

GratisFestival.se

Gå på festival/konsert gratis i sommar. GratisFestival.se listar festivaler/konserter med gratis inträde i sommar.

Smartson

Smartson söker 100 som vilja hjälpa till att testa Mytoz - en ny tjänst med slutmålet att erbjuda fri telefoni i utbyte mot annonsvisningar på din hemskärm. Som tack för hjälpen får du 500 poäng att börja med när du laddar ner Mytoz App.

Studiopublik

Nu går det att boka publikbiljetter till inspelningar av nöjesprogrammen Bytt är bytt och Vem kan slå Anja och Foppa. Biljetterna är gratis och först till kvarn gäller...

Karamba

Vinn upp till 100 gratis spel hos Karamba.

Findus Lunchklubb

Registrerar du 5 rätter under perioden 18/4-18/5 så får du 1 valfri Dagens rätt.

Unibet

Unibet ger nya pokerspelare 200 kr gratis att spela för. Under registrera ett konto välj välkomsterbjudandet för poker.

Skånemejerier

Här kan du läsa när vårens stora glädjefest betessläpp äger rum för Skånemejeriers bönder. Skånemejerier bjuder på mjölk och bulle så långt lagret räcker.

Norrmejerier

Här kan du läsa när vårens stora glädjefest betessläpp äger rum för Norrmejeriers bönder. Som vanligt bjuder Norrmejerier på mjölk och bullar på betessläppen.

Post

Årets kanske billigaste rakhyvel

För 49 kr med fri frakt får du ett provpaket med hyvel, två rakblad + en gåva

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Coca-Cola

Coca-Cola bjuder på Öppet Hus hos sin anläggningn i Jordbro. Det finns begränsat antal platser och först till kvarn gäller.

Findus Lunchklubb

Kod som ger dig som är eller bli medlem i Findus Lunchklubb 10 dagars gratis träning hos Actic-anläggning (värde 300 kr).

Kod:

10lunch

SATS

Träna gratis under hela påskveckan på valfritt SATS från och med skärtorsdag till och med söndagen den 8 april (gäller ej SATS Åre).

Vi i Villa

Som medlem i Vi i villa-klubben (gratis att bli medlem) har du nu möjlighet att testa PT ONLINE gratis i 30 dagar utan någon bindningstid. Efter 30 dagar avslutas provperioden automatiskt och du får då välja om du vill fortsätta eller inte.

Brämhults

Kl 15 idag öppnar Brämhults smoothie-kyl igen där 500 kuponger som ger 2 smoothies till priset av 1 delas ut.

Bokus Play

Testa Bokus Play gratis 14 dagar och välj bland tusentals ljudböcker. Du får testa bas eller premium utan och bindningstid i två veckor helt gratis och du kan pausa ditt abonnemang när du vill.

H&M

H&M bjuder in till frukostshopping i utvalda butiker. Få 20% rabatt + gratis frukost.

Brämhults

Om lite drygt 10 minuter kl 15 delar Brämhults ut 500 nya kuponger som ger 2 smoothies till priset av 1.

Emporia

På lördag öppnar Chiquelle sin PoP-Up butik på Emporia. Det firas med Goodiebags till de första 200 besökarna och de 5 första besökarna får en FREE-SHOPPING EXPERIENCE (får välja max 5 plagg helt gratis).

Studiopublik.se

Nu går det att beställa gratisbiljetter till vårens inspelningar av Klassfesten och Babel. Inspelningarna äger rum i Stockholm.

Brämhults

Imorgon fredag kl. 15.00 delar Brämhults ut 500 rabattkuponger som ger 2 Brämhults smoothie till priset av 1.

Hopa.com

Börja spela hos Hopa.com och få upp till 100 gratisspel och upp till 2000 kr i bonus.

Grandpa

Granpa bjuder på event ikväll i sina butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Arla

Här kan du anmäla dig till årets Kosläpp. Arla bjuder på gratis aktiviteter och kall mjölk och bullar på en rad gårdar runtom i landet.

Gårdsman

Gårdsman bjuder på fribiljetter till Bomässan i Jönköping (ord pris 120 kr).

Post

Vinn ett exklusivt Estée Lauder presentkit

10 st ser delas ut. Värde av 1475 kr per kit

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Findus Lunchklubb

Just nu bjuder Nextory dig som är medlem i Findus Lunchklubb på 30 dagars gratis abonnemang. Som medlem har du möjlighet att välja mellan tiotusentals boktitlar. Dessutom finns det fortsatt möjligheter att få en kupong som ger dig en Dagens Fish & Chips och/eller en Dagens Falafel med matvete för endast 100 poäng.

Kod:

FINDUS

Refunder.se

Just nu får du kostnadsfritt en kryssning för fyra personer med Birka Cruises från Stadsgårdsterminalen i Stockholm om du gör ett köp via Refunder.

HappyPancake

Gratis dejting hos HappyPancake är det enklaste sättet att komma igång för dig som vill testa nätdejting.

BingoLotto

BingoLotto bjuder dig på 1 Kosing-skraplott och 2 Bingobrickor i VariantBingo som du kan spela direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. Ingen insättning behövs och allt du vinner blir direkt till kontanter som du kan ta ut när du vill.

Unibet

Unibet bjuder alla nya pokerspelare på 200 kr gratis att spela för. Välj se alla erbjudanden och välj poker och registrera sedan ett spelkonto helt gratis.

Activia

Activia bjuder på en ny omgång av sin 14 dagars utmaning. Prova Activia i 14 dagar. Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka. Kampanjen gäller t.o.m. 2018-03-03.

Vikings – War of Clans

Testa onlinespelet Vikings – War of Clans helt gratis. Det är det populäraste spelet på nätet och det är din uppgift att erövra det stora kungariket.

Paf

Paf bjuder just nu nya spelare med helt gratis spel i SchlagerSlotten. Det är gratis att bli kund och ingen insättning krävs för att få dina freespins.

Coop

Erbjudande för dig som är Coop-medlem. Rösta på vem som ska företräda dig i föreningen och din butik. Alla som röstar får 2 000 poäng.

STS Sweden

Den 7 februari bjuder STS in till en inspirerande kväll med tema utlandsstudier i Göteborg. Eventet är kostnadsfritt och det bjuds på fika och goodiebags till alla.

Buyersclub

Starta 2018 med att få en månads träning gratis hos valfritt Nordic Wellness med 120 över 120 klubbar i Sverige. Erbjudandet hittar du under Deals när du blivit medlem hos Buyersclub.

Studiopublik

Här kan du boka gratisbiljetter till finalen av Biggest Loser. Inspelningen är i Stockholm.

Dagens Nyheter

Lucka 16 i DN:s julkalender bjuder på erbjudande om 3 månader fritt på SF Kids Play (värde 177 kr) utan bindningstid. Luckan finns under Erbjudanden (upptack.dn.se) och är exklusiv för DN:s prenumeranter. Om du inte redan är prenumerant kan du genom länken testa DN helt gratis 1 månad utan bindningstid och få till gång till detta och fler fina erbjudanden.

Bingo.com

Bingo.com bjuder nya spelare på gratis bingo i Beginners Luck. Det spelas 1 gratis spel varje timme, med en prispott på 100 kr per spel. Vinster kan tas ut direkt, utan krav på omsättning.

SF Kids Play

Testa SF Kids Play gratis under hela julen utan krav på fortsatt prenumeration. Med SF Kids Play kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Titta överallt, i datorn, teven, mobilen eller i surplattan.

Post

M-magasin med lyxiga premier från Maria Åkerberg

Spara 618 kr med 6 nr av M-magasin + Maria Åkerberg - Endast 189 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Vi i Villa

Erbjudande till dig som är eller blir Vi i Villa-medlem (gratis fram till 31/12). Få en gratis kryssning Stockholm – Helsingfors 40 timmar med Economy-hytt för 2–4 personer.

Sörmlands Sparbank

Den 30 november bjuder Sörmlands Sparbank på Barnspardag med Aladdin-tema på banken. Det bjuds på gratis godis, saft, bullar, ballonger och reflexer. Om du börjar månadsspara minst 100 kronor till ditt barn så bjuder banken på 300 kronor.

NHT Global

Den 2/12 i Stockholm är det ett gratis event för de som tycker om hälsa och skönhet. Du får prova produkter och bl.a gratis ansiktslyft utan kirurgi och sprutor.

Studiopublik.se

Nu finns det fler gratis publikbiljetter att boka hos Studiopublik.se. Idag om ett år ett nytt underhållningsprogram från SVT och till talkshowen Sveriges Bästa.

L´OR Espresso

L´OR Espresso bjuder på smakgaranti på sina nya Nespresso-kompatibla kapslar. Är du inte nöjd med smaken får du pengarna tillbaka.

Buzzador

Genom Buzzador kan du nu testa tjänsten Readly kostnadsfritt i 2 månader. Med Readly får du obegränsad tillgång till tusentals magasin och tidningar – direkt i din mobil eller surfplatta.

Paf

Paf bjuder på kampanj med freespins direkt vid registrering. Det är gratis att bli kund och ingen insättning krävs för att få dina freespins. Sätter du in pengar får du dessutom 100 kr extra att spela.

Damernas Värld

Torsdag 16 november bjuder Akademikliniken, Helsingborg tillsammans med Damernas Värld på en inspirerande hudvårdskväll. Under kvällen har du möjlighet att boka behandlingar med 25% rabatt och du får 20% på produkter som du köper på plats. Du bjuds på lättare förtäring + en goodiebag att ta med dig hem.

BellaBingo

BellaBingo bjuder på kampanj där nya spelare får 100 kr gratis att spela för. Gör du en insättning innan den 5/11 kan du dessutom vinna en hel årsförbrukning av Bingobrickor.

Studiopublik.se

Nu kan du boka gratis publikbiljetter till Bäst i Test som är ett nytt nöjesprogram i SVT där några av Sveriges mest populära komiker och skådespelare tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar.

10bet.com

Kod som ger upp upp 100% upp till 2000 kr insättningsbonus.

Kod:

200FIRST

H&M

På kvällen den 26/10 och på morgonen 27/10 bjuder H&M på Club-event i utvalda butiker. Shoppa dina nya favorit-vinterplagg med 20% rabatt och få gratis kvällsfika/frukost.

Studiopublik.se

Här kan du boka gratis publikbiljetter till Ekwall Show. Inspelningarna är på Playhouse Teater i Stockholm.

Wasabröd

Få en kupong via SMS som ger 2 Wasa Sandwich till priset av 1. Kupongen är giltig 2 okt -26 nov 2017. Du kan beställa så många kuponger du vill då nummer inte sparas.

Karamba

Passa på att börja spela med Karamba. Använd koden KAR100 och du får 100 gratis spins.

Post

Få lyxiga serien Banyu från Rituals på köpet

Få 5 nr av Damernas värld för bara 199 kr - lyxiga serien Banyu från Rituals på köpet

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Circle K

Åk till en Circle K-station den 4 oktober 2017 och köp en bullpåse/bullkartong om minst fyra kanelbullar. På varje station finns det 10 VIP-kort gömda i olika bullpåsar/bullkartonger som innehåller minst fyra bullar. De första 300 personerna som hittar och registrerar ett kort tillsammans med en motivering vinner en gratis kanelbulle om dagen under oktober 2017.

Studiopublik

Nu kan du beställa gratis publikbiljetter till Idag om ett år som är ett nytt spännande underhållningsprogram på SVT.

McDonald´s

Lördagen den 30/9 bjuder McDonald´s på Familjefest med gratis pyssel och ansiktsmålning till alla barn.

ICA

På lördag bjuder alla ICA-butiker i hela Sverige på tårtkalas för att föra att ICA fyller 100 år.

Polarbröd

Lördagen den 30 september arrangerar Polarbröd tillsammans med organisationen ”Hej Främling” en kostnadsfri familjedag ute i naturen i Anna Lindhs Park i Stockholm. Det kommer att bjudas på goda smörgåsar från Polarbröd och rörelseexpert Johan Andreasson finns på plats för vägledning.

H&M

På morgonen och kvällen den 20/9 bjuder H&M på H&M Club-event i utvalda butiker. Du och en vän är välkomna, det bjuds på 20% rabatt på hela sortimentet och ni får dessutom frukost eller kvällsfika.

UL

Erbjudande för dig som bor inom ULs områden. Här kan du ansöka om att få resa gratis med UL i 30 dagar 1 - 30 oktober.

Studiopublik

Nu går att boka gratis publikbiljetter till Talang 2018. Inspelningarna sker i Stockholm.

Dermoshop

Var med och sprid vänlighet och få 250 bonuspoäng att handla bonusprodukter för hos Dermoshop. Bland alla publicerade inlägg lottas det dessutom ut 5 st vinstpaket med Dermosils hudvänligaste produkter.

Spendrups

Spendrups bjuder in till Öppet Hus på Spendrups Bryggeri i Hällefors. Testa Lokas nya smaker, Hoppborg och andra roliga aktiviteter för barnen och Spendrups bjuder på enklare mat och dryck.

Gina Tricot

Gina Tricot bjuder in till jubileumskväll i utvalda butiker torsdagen den 7 september. Du som är eller blir medlem får 25% rabatt under hela kalaskvällen. Dessutom får de 150 första betalande kunderna en goodiebag värde 350 kr och/eller senaste numret från modemagasinet Styleby beroende på butik.

Konsumentföreningen Stockholm

Söndagen den 3 september är det dags för årets Familjedag på Skansen med fri entré för alla med Coop-kort.

Pensionera.se

Få mer pengar i pension. Anslut dig till Sveriges ledande digitala pensionstjänst. Pensionera sammanställer vad du har i pension idag och ger dig en översikt både över hur mycket pengar du kommer få varje månad när du pensionerar dig, och var dina pengar i dagsläget finns någonstans - helt kostnadsfritt.

Studiopublik.se

Nu kan du boka gratis publikbiljetter till Skavlan nordens största talkshow som drar igång med sin artonde säsong och gratis publikbiljetter till Hellenius Hörna. Inspelningarna sker i Stockholm.

Micki

Skänk 10 kr till Childhood gratis. Vad är lekglädje för dig? Fota och dela på Instagram. För varje bild som laddas upp på Instagram och taggas med #lekglädje och #childhood skänker Micki 10 kr till Childhood.

Post

Få ett Köksset på köpet

Få 3 nr av I FORM + Köksset med spiralizer, skalare och kniv för 99 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet bjuder in till prova på-dagar i Stockholm, Södertälje, Linköping, Norrköping, Vadstena, Jönköping och Gislaved. Under prova på-dagarna får du prova delar av deras kursutbud alldeles gratis.

Buyersclub

Buyersclub buder på ett bra erbjudande inför hösten. Få en månads träning gratis hos valfritt Nordic Wellness gym. Bli medlem gratis och du får ta del av detta erbjudande tillsammans med flera gratis kostnadsfria deals.

Mio

Passa på att bli Mio-medlem innan höstkatalogen anländer. Med denna får du en värdecheck på 300 kr.

H&M

Erbjudande till dig som är eller blir H&M Club-medlem (gratis medlemskap). Den 18/8 bjuder H&M in till H&M Club-event i utvalda butiker. Du och en vän får 20% rabatt på hela H&Ms sortiment och får dessutom en god frukost. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

PiggyBingo

Testa bingo helt gratis. PiggyBingo ger dig 100 kr att spela för. Att öppna spelkonto är givetvis helt gratis.

Studiopublik

Nu går det att beställa gratis publikbiljetter till höstens omgång av Parlamentet och Drömpyramiden. Inspelningarna sker i Stockholm och först till kvarn gäller...

Cherry Casino

Kod som ger välkomstpaket till nya spelare: 160 gratussnurr vid registrering och upp till 200% bonus på din första insättning .

Kod:

MAXPROMO1

Djurens Rätt

Ikväll är det sista stoppet i Djurens Rätts sommarturné då Djurens Rätt i Örebro bjuder på mat i Stadsparken.

Nextory

Kod som ger 1 månad begränsad tillgång till E-böcker och Ljudböcker hos Nextory i din surfplatta eller mobil.

Kod:

TRYME

Allt om Resor

Allt om resor har samlat lite budgettips med saker som gör en del av semestern gratis.