Kategori » Tjäna pengar på reklam och marknadsundersökningar

Vinpiloterna

Vinpiloterna söker fler panelmedlemmar med intresse för vin. Som Vinpilot får du betygsätta olika viner och göra din röst hörd. Du får ersättning från 30 kr och uppåt för att svara på enkäter och ersättning om inköp behövs. För att bli Vinpilot måste du vara minst 25 år.

Gfk

Här kan du gratis bli medlem hos GfK där du registrerar dina inköp av matvaror. Som medlem får du poäng för varje registrerad vara och kan för dessa poäng köpa presentkort och lyxiga paket.

Ipsos

Ipsos söker nya medlemmar. Bli medlem gratis och få bonusgåvor eller kuponger som tack för att du svarar på enkäter.

UNEX

UNEX letar efter deltagare till sin svenska postpanel. Din uppgift är att skicka eller ta emot testbrev/småpaket och dokumentera för ditt deltagande online. Som tack för detta får du sedan bonusgåvor eller kuponger från välkända internetbutiker.

Marketagent.com

Delta i online-undersökningar och tjäna pengar. Gå med gratis i Marketagent.com. För varje undersökning får du bonuspoäng som ger dig fina premier eller kontanter.

Standar Marketing

Här kan du anmäla dig till Standar Marketings panel och få förfrågningar om medverkan i olika marknadsundersökningar. Ersättningen för medverkan ligger normalt på 500 kr i presentkort för en diskussionsgrupp på 2 timmar, och kan öka i takt med längden och svårighetsgraden på uppdraget.

Consumer Scan

Gå med i Consumer Scan helt gratis och bli belönad för att registrera dina dagligvaror. Registrera vad du handlat och få poäng som du kan byta mot premier och presentkort. Just nu bonus på 100 poäng för nya medlemmar.

Gfk

Gfk söker nya medlemmar till sin Consumer Scan och bjuder just nu på 100 välkomstpoäng. Som medlem registrerar var du har handlat och vad dagligvarorna kostade i en inköpsdagbok på nätet. Som tack för detta blir du belönad med poäng som du kan byta mot premier och presentkort.

YouGov

Här kan du bli medlem i YouGov där du får tycka till och tjäna poäng som du sedan kan byta mot fina premier. Det är enkelt, säkert och gratis att delta och du får en välkomstbonus på 100 poäng.

YouGov

Här kan du medlem hos YouGov. Som panelmedlem hos YouGov får du poäng för att svara på undersökningar. För poängen kan du köpa varor i en Poängshop. I butiken hittar du över 300 fina varor från de mest kända varumärkena.

Vi föräldrar

Här kan du gå med i Vi Föräldrar-panelen och tycka till om tidningen och produkter. Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter.

Gfk Hundpanelen

Hundpanelen består av hundägare som varje vecka registrerar sina inköp av dagligvaror, hundmat och hundgodis i en inköpsdagbok på nätet. Den som registrerar sina inköp, får poäng att byta ut mot fina premier i Premiebutiken. Där finns allt från presentkort, biobiljetter, teknikprylar och möjlighet att skänka till välgörenhet.

Gfk Sverige i Fokus

Som medlem i Sverige i Fokus registrerar du dina inköp av sällanköpsvaror i utbyte får du poäng. Poängen byter du sedan ut mot fina premier. I premiebutiken hittar du allt från elektronik, presentkort och inredning.

M3 Panel

Här kan du som inte redan är det bli medlem gratis i M3 Panel. Som medlem svarar du på undersökningar som du får poäng för som sedan kan bytas mot fina gåvor.

YouGov

YouGov-panelen söker nya medlemmar. Anmäl dig gratis, svara på undersökningar och få prylar som klockor, presentkort m.m. helt gratis.

Post

Supererbjudande på amelia

Lyxiga produkter från Björn Axén + reseplattång på köpet med amelia

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

YouGov

Just nu får nya medlemmar i YouGov 100 välkomstpoäng.

M3 Panel

Här kan du anmäla dig till M3 Panel där du tjänar poäng genom att svara på undersökningen. Poängen kan du sedan byta mot läcka produkter helt gratis.

YouGov

Här kan du som ännu inte är med YouGov-panelen anmäla dig helt gratis. Som panelmedlem får du poäng för att svara på undersökningar som du sedan kan köpa varor för. I butiken hittar du över 300 fina varor från de mest kända varumärkena.

Ipsos i-Say

Ipsos i-Say söker nya medlemmar. Som medlem får du i-Say-poäng för att svara på enkäter, poäng som du kan byta mot presentkort helt gratis.

Åsiktstorget

Åsiktstorget söker nya medlemmar. Som medlem får du svara på undersökningar där du får poäng som du kan byta in mot presentkort hos CDON.COM, SuperPresentkortet, NetOnNet m.m.

YouGov

Här kan du som ännu inte är med YouGov-panelen anmäla dig helt gratis. Du får 100 poäng i välkomstbonus sedan poäng när du svarar på undersökningar. Poäng som du sedan kan byta mot prylar helt utan kostnad.

Åsiktstorget

Åsiktstorget söker mammor till sin panel. Registrera dig gratis och samla poäng för varje undersökning som du slutför och lös in dem via PayPal eller välj bland våra populära presentkort från H&M, BR, Åhléns m.fl.

ICA

Här kan du som har ett ICA-kort anmäla dig till ICAs nya kundpanel. Tyck till om ICAs produkter, butiker och andra ämnen som relaterar till mat, dryck eller ICA. För dina svar får du värdecheckar på ICAs egna produkter eller du kan donera till Röda Korset.

Norstat

Erbjudande för dig som snusar. Norstat söker deltagare till en panel där du ska tycka till om morgondagens snus och kommande design på snusdosor. Du får betalat för dina åsikter.

GlobalTestMarket

Bli medlem gratis hos GlobalTestMarket och tjäna pengar i nätundersökningar.

Åsiktstorget

Åsiktstorget söker nya medlemmar. Som medlem vilket är gratis att bli får du tycka till i undersökningar. Varje gång du slutför en undersökning tjänar du poäng som du kan lösa in mot kontanter via PayPal, eller en kupong från t.ex CDON.COM, SuperPresentkortet eller NetOnNet.

MTG Radio

Här kan du helt gratis gå med i Musikjuryn-panelen och tycka om musik på MTG Radio. Du kan tjäna upp till 99 kr per månad genom att tycka till.

Parrots

Här kan du ansöka om att vara med i Parrots smakpanel för att testa och tycka till om deras natursnacks.

MySurvey

Här kan du helt gratis bli medlem i MySurvey. Som medlem får du poäng genom att bl.a svara på enkätundersökningar. Poäng som du sedan byter mot värdecheckar att handla med hos t.ex IKEA, Åhléns och Media Markt.

Norstat

Erbjudande för dig som snusar. Norstat söker snusare som vill vara med och tycka till om morgondagens snus och kommande design på snusdosor. Dessutom får du betalt för dina åsikter.

Post

Fint erbjudande på tidningen Allt om trädgård

Spara 503 kr på 6 nr av Allt om trädgård - Få 3 fina trädgårdsredskap på köpet

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

i-Say

Här kan du anmäla dig till nya i-Say som drivs av Ipsos. Som medlem får du tycka till i undersökningar. Dina svar ger dig poäng som du kan lösa in mot presentkort, kuponger i butiker och donationer till välgörenhet.

GlobalTestMarket

Passa på att bli medlem i GlobalTestMarket där du tjänar pengar på att tycka till. Du får pengar varje gång du deltar i en nätundersökning.

Gfk Consumer Scan

Vill du på ett roligt sätt vara med och påverka butikernas utbud? Just nu söker Gfk Consumer Scan nya medlemmar. Genom att rapportera dina inköp får du poäng som du kan byta mot fina premier.

Sony Guestlist Panel

Här kan du gå med i Sony Guestlist Panel helt gratis. Som medlem får du svara på frågor om musik och få olika belöningar i utbyte för din hjälp.

VeckoRevyn

Här kan du gratis gå med i VeckoRevyn-panelen och tycka till om tidningens innehåll. Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter.

GlobalTestMarket

GlobalTestMarket söker nya medlemmar. Bli medlem helt gratis och tjäna pengar på att svara på onlineundersökningar.

Åsiktstorget

Delta i en kort enkät för att ta reda på om du kan bli en del av en spännande TV panel och få möjligheten att influera vad som kommer att visas på TV inom en snar framtid. I utbyte kommer du att bli belönad med lotter.

MySurvey

Passa på att bli medlem i MySurvey´s konsumentpanel helt gratis om du inte redan är medlem. Som medlem delar du med dig av dina åsikter om produkter och får betalt för varje undersökning du slutför.

Panel.se

Panel.se söker nya medlemmar till sin undersökningspanel. Som medlem får du poäng när du deltar i undersökningar. Poäng som du kan du växla in till t.ex mot Superpresentkort. Fem stycken som anmäler sig vinner dessutom ett presentkort, värde 500 kr.

TyckomTV panelen

Här kan du bli medlem i TyckomTV panelen. Tyck till om TV och få ersättning i form av triss, Superpresentkortet eller kontanter. Kolla under Surveys för fler ställen där du får presenter för att tycka till i undersökningar.

GfK

Erbjudande för dig som snusar lössnus. GfK bjuder just nu in till en marknadsundersökning med kontant ersättning.

GfK

GfK söker nya medlemmar till sin undersökningspanel. Som medlem får du ekonomisk ersättning för att tycka till och just nu får du dessutom en Trisslott som välkomstbonus.

Vitamin Well

Här kan anmäla dig till Vitamin Well Panelen där du kan hjälpa Vitamin Well genom att svara på frågor om deras produkter.

Discshoppanelen

Discshoppanelen är en ny undersökningspanel där du kan tycka till om reklam och konsumentprodukter. Som tack för ditt deltagande får du poäng som du sedan kan lösa in till bl.a Discshop-presentkort.

Expertpanelen

Här kan du bli medlem i Expertpanelen där du får tycka till om hemelektronik och Expert. Chans att få testa produkter och överraskningar utlovas till medlemmarna.

Post

M-magasin med lyxiga premier

Få 6 nr av M magasin + Exklusivt kit från L´Occitane för bara 189 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

GlobalTestMarket

Här kan du utan kostnad anmäla dig till GlobalTestMarket där du får tycka till i olika marknadsundersökningar. Dina svar ger dig "Marketspoints", som kan växlas in mot kontanter.

Veckorevyn-panelen

Här kan du anmäla dig gratis till Veckorevyn-panelen. Som medlem får du svara på enkäter som ger dig ersättning via PayPal eller presentkort.

Nordic Panel

Här kan du gratis bli medlem Nordic Panel. Som medlem får du sedan pengar när du svarar på undersökningar om produkter och reklam.

Allt om Mat-panelen

Expressens matsajt Allt om Mat har startat en konsumentpanel som ger dig ersättning när du deltar i internetbaserade undersökningar. Ersättningen kan du få ut kontant, byta ut mot presentkort eller skänka till välgörenhet. Att bli medlem är givetvis helt gratis.

Resepanelen.se

Resepanelen.se från Apollo ger dig pengar för att svara på olika undersökningar. Du får 5-10 kr per undersökning.

Tastelinepanelen

Här kan du helt gratis gå med i Tastelinepanelen. Som medlem får du svara på undersökningar om mat, hus och hem. Varje besvarad undersökning ger dig upp till 40 kr i ersättning.

MySurvey

MySurvey ger dig kontantpriser och presentkort helt gratis. Det enda du behöver göra är att tycka till om varumärken och nya produkter.

Triaba Panel Sverige

Triaba panelen är en nystartad konsumentpanel där medlemmar tjänar pengar genom att tycka till om reklam och produkter. En besvarad undersökning ger upp till 40 kr i ersättning.

SF Film-panelen

Film-panelen är en nystartad panel där du gratis kan bli medlem och tycka till om SF Films reklam och produkter. Som ersättning ger varje undersökning mellan 5-10 kr som utbetalas via PayNova-plånboken.

M3 Panel

Här kan du helt gratis anmäla dig till M3 Panel och tjäna poäng på att svara på marknadsundersökningar. I panelbutiken kan du sedan växla in dina poäng mot t.ex. smycken eller spel.

YouGov

Här kan du utan kostnad anmäla dig till YouGovs intervjupanel där du får tycka till i marknadsundersökningar. För dina svar får du poäng som du sedan växlar mot olika gåvor helt gratis.

Netdoktor

Vill du tycka till om aktuella frågor inom hälsoområdet? Här kan du kostnadsfritt bli medlem i Netdoktors Hälsopanel. För dina åsikter får du en ekonomisk ersättning som du kan välja att behålla eller skänka till forskning/hjälporganisationer.

Buzzador

Buzzador ger dig möjlighet att prova nya produkter och tjänster helt gratis. Som utbyte ska du berätta för dina vänner vad du tyckte om produkten och ge feedback till tillverkaren.

Ipsos Access Panel

Här du bli medlem i Ipsospanelen och tycka till om nya produkter och tjänster. Som tack för dina svar får du poäng som omvandlas till presenter och produkter. Dessutom kan du som medlem vinna priser. Medlemskapet är givetvis helt gratis.

Din Åsikt

Tyck till och få gratis värdecheckar. För varje undersökning du deltar i får du värdecheckar som motsvarar ett värde upp till 200 kr om du genomför specialistundersökningar. Du kan välja att bli ersatt i värdecheckar från Stadium, SF Bio, McDonalds och Coop Medmera.

Post

Diadora löparjacka på köpet

Få 3 nr av Aktiv Träning + Diadora löparjacka för 99,50 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Toluna

Toluna ger dig chansen att testa produkter helt gratis. Du kan även delta i undersökningar som ger dig poäng som du kan lösa in mot presentkort eller lotter.

HI Europe

Här kan du anmäla dig till att delta i online-undersökningar via email (2-3 gånger per månad). Genom att du delar med dig av dina åsikter tjänar du poäng som kan växlas in mot olika priser.

Åsiktstorget

Åsiktstorget ger dig möjlighet att tycka till i undersökningar. Dina svar ger dig poäng som du sedan byter mot presentkort hos t.ex. CDON eller NetOnNet.

amelia

Här kan du gratis gå med i Amelia-panelen och tycka till om tidningen. Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter.

Fritidsresor

Erbjudande för dig i Stockholm. Var med i användartest och få en mindre ersättning i form av ett presentkort.

Panelen.se

Panelen.se ger dig betalt för att tycka till olika undersökningar. Att vara med i Panelen är kostnadsfritt.

Teknikens Värld

Här kan du bli medlem i Teknikens Världs läsarpanel. Genom att svara på frågor om tidningen tjänar du poäng som du kan byta ut mot utvalda bonusprodukter eller kontanter via PayPal.

Family Living

Här kan du bli medlem i Family Living-panelen. För dina svara får du poäng som kan bytas mot kontanter eller produkter.

Damernas Värld

Här kan du bli medlem i Damernas Världs läsarpanel. Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter.

IDG.se

Här kan du bli medlem i IDG.se:s läsarpanel. Genom att svara på frågor om om IDG:s sajt tjänar du poäng som du kan byta ut mot en prenumeration på någon av IDG:s tidningar.

M Magasin

Här kan du bli medlem i M Magasins läsarpanel. Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter.

Tara

Här kan du bli medlem i Taras läsarpanel. Genom att svara på frågor om tidningen tjänar du poäng som du kan byta ut kontanter eller superpresentkort. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, är prenumerant eller inte.

Allt om Trädgård

Här kan du bli medlem i Allt om Trädgårds läsarpanel. Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se, som trisslotter eller SF biobiljetter.

GfK Sverige

Här du bli medlem i GfK panelen och svara på frågor om inköp av t.ex. kläder. Som tack för dina svar får du poäng som ger dig olika premier, allt ifrån en Stavmixer till en LCD-TV. Som välkomstgåva får du dessutom en pocketbok från Pocketogram.

Cint.se

På Cint.se vägleder konsumenter varandra genom att ge omdömen om olika tjänster. Som medlem kan du också delta i marknadsundersökningar du får inbjudan till via epost, och tjänar då omkring 1 krona per minut. Pengarna betalas ut till ditt vanliga bankkonto, och kan också skänkas till välgörenhet.

Post

Windbreaker jacka på köpet

Få 2 nr av National Geographic + Windbreaker jacka för endast 59,50 kr + porto. Spara 783 kr.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!