Paneler » Tyck till om tidningar du läser och få premier i belöning

iForm

Erbjudande till dig som läser tidningen iForm. Här kan du anmäla dig till en panel och svara på frågor om tidningen. Som tack får du bonuspoäng som du kan byta in mot produkter.

Hundpanelen

Erbjudande till hundägare. GfK Hundpanelen söker nya medlemmar där hundägare rapporterar sina inköp. Som tack för din medverkan får du poäng som du byter mot olika premier.

Dagens Nyheter

Här kan du helt gratis anmäla dig till DN:s läsarpanel. Som tack för att du svarar på frågor om tidningen får du poäng som kan lösas in mot biobiljetter, blomstercheckar, triss- och bingolotter,

Villaliv

Här kan du helt gratis anmäla dig till en läsarpanel som Villaliv startat. Varje gång du svarar på en undersökning belönas du med poäng som du sedan kan byta in mot t.ex. biobiljeter.

LRF Media

Här kan du helt gratis anmäla dig till olika läsarpaneler för tidningar från LRF Media. Som tack för att du svarar på frågor om tidningarna får du gåvor värda upp till 400 kronor.

OKQ8-panelen

OKQ8-Panelen är en nystartad panel där du får tycka till om reklam och produkter. Medlemskapet är gratis och som tack för dina svar får du ersättning i form av OKQ8 presentcheckar eller pengar.

Kattis & Company

Kattis & Company söker personer som vill tycka till om tidningen. Alla som anmäler sig får en Trisslott samt möjlighet att tjäna poäng som kan bytas mot biobiljetter.

PriceRunner.com

PriceRunner-panelen är en nystartad panel där du kan tycka till om reklam och produkter. Som tack för dina svar får du ersättning som i regel är 10 kronor per undersökning. Att vara med i panelen är helt frivilligt och kostar ingenting.

Aftonbladet

Här kan du bli medlem i Aftonbladets läsarpanel. Genom att svara på frågor om tidningen och sajten tjänar du poäng som du kan byta ut mot utvalda bonusprodukter t.ex trisslotter och biobiljetter.

Golf Digest

Här kan du bli medlem i Golf Digests läsarpanel. Genom att svara på frågor om tidningen tjänar du poäng som du kan byta ut mot utvalda bonusprodukter t.ex biobiljetter och utvalda golfprodukter. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, är prenumerant eller inte.

Laura

Här kan du bli medlem i Lauras läsarpanel. Genom att svara på frågor om tidningen tjänar du poäng som du kan byta ut mot utvalda bonusprodukter som t.ex trisslotter, blomstercheckar och prenumerationer. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, är prenumerant eller inte.

Hemmets Journal

Här kan du bli medlem i Hemmets Journals läsarpanel. Genom att svara på frågor om om tidningen tjänar du poäng som du kan byta ut mot utvalda bonusprodukter. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, är prenumerant eller inte.