Kategori » Gratis medlemskap

Secret Escapes

Här kan du kostandsfritt bli medlem i Secret Escapes och spara upp till 70% på lyxhotell. Du får tillgång till de garanterat bästa priserna på handplockade hotell i Sverige och utomlands.

LloydsApotek

Här kan du bli medlem i LloydsApotek kundklubb. Som medlem får du poäng på alla dina inköp och 1000 välkomstpoäng som motsvarar en värdecheck på 20 kr.

MAM Club

Erbjudande till föräldrar eller blivande föräldrar. Här blir du helt gratis medlem i MAM Club som ger dig möjlighet att ta del av kampanjer och produkttester.

Check-In Music

Erbjudande till dig som är kund hos Nordea. Här kan du bli medlem helt gratis i Check-In Music och få tillgång till spellistor, smygpremiärer på nya låtar och musikvideor.

50plusmatch

50plusmatch är en dating site för aktiva människor över 50. Att bli medlem är gratis och är kostnadsfritt så länge man önskar.

Match4me.se

Match4me är en dating site för högutbildade singlar. Att bli medlem är gratis och är kostnadsfritt så länge man önskar.

Vibbar.se

Vibbar är en tjänst för nätdejting som har som måtto mjuka värden. Till skillnad från andra liknande tjänster är Vibbar alltid helt gratis att använda.

Rabble

Rabble är en app som ger dig gratiserbjudanden och rabatter för att spara pengar från företag som finns i din närhet och på webben.

C-date

C-date är en kontaktsida för Casual matchmaking med stil. Du kan registrera dig helt gratis och utan förpliktelser.

Club NilsonGroup

Här kan du helt gratis bli medlem i Club NilsonGroup som är en ny kundklubb för alla skoälskare. Som medlem får du förmånliga rabatter, unika klubberbjudanden och inbjudningar till klubbkvällar. Som välkomstgåva får du dessutom 10% rabatt på ditt första köp.

Nestlé Barnmatsklubben

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Här kan du helt gratis bli medlem i Barnmatsklubben och få en personlig webbsida, erbjudanden, goda råd anpassade till just ditt barns ålder samt de senaste rönen om barn och barnmat.

be2

Datingsiten be2 bjuder på ett kostnadsfritt personlighetstest med utvärdering av ditt testresultat och en beskrivning av din ideala partner. Registreringen är helt kostnadsfri och utan förpliktelser.

norrlandskontakten.se

norrlandskontakten.se är en mötesplats för alla som söker kärleken i Norrland. Att bli medlem är helt gratis.

Semperklubben

Semperklubben är en klubb för småbarnsföräldrar. Ett medlemskap som givetvis är gratis och ger dig bl.a SMS-kuponger varje månad och en gratis vällingburk som välkomstgåva.

DUKA Club

Här kan du helt gratis anmäla dig som medlem i DUKA Club. Medlemskapet ger dig bra rabatter och erbjudanden i DUKA butiker samt tips på roliga fester och tillställningar.

Match.com

Match.com är Sveriges största nätdejtingtjänst med över 500.000 singlar. Att bli medlem på Match.com är helt gratis och du får direkt tillträde till de flesta funktionerna på tjänsten.

Bilddagboken.se

Bilddagboken.se är en gratistjänst där du enkelt och smidigt publicerar bilder som en dagbok som släkt och vänner kan följa.

Facebook

Facebook är ett socialt verktyg som hjälper dig att hålla kontakten med dina vänner och med personer som arbetar, studerar och bor i din närhet. Att bli medlem är helt gratis.

Franska Turistbyrån

Här kan du få ett gratis medlemskap i Franska Turistbyråns Club France och få erbjudanden och information om Frankrikes vackraste platser. Dessutom kan du just nu vinna en matkorg med lokala produkter från Guadeloupe.

E-kontakt.se

E-kontakt är en mötesplats på Internet för alla som söker kontakt med nya vänner och bekantskaper. Att bli medlem är helt gratis.

Post

VÄRLDENS HISTORIA - fördjupa dig i historiens största draman

VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Få 2 nr + Proffskikare för bara 89 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Shake My World

Shake My World är sajt för aktiva singlar som vill inspireras till ett roligare singelliv. Att registrera sig som medlem är kostnadsfritt. Här tipsas det om en massa olika aktiviteter för singlar runtom i landet som t.ex danskurser som du kan anmäla dig till ofta helt gratis.

Flandern Club

Här kan du bli medlem i Flandern Club och få erbjudanden och information om Flandern och Bryssel. Dessutom kan du vinna en romantisk semester för två. Medlemskapet är givetvis helt gratis.

WOO Network

Här kan du få ett gratis medlemskap i WOO Networks virtuella värld. Dessutom kan du vinna en Londonresa för två.

improveme.se

improveme.se är ett nätmagasin om skönhet & hälsa. Som medlem får du möjlighet att testa nya produkter och delta i tävlingar. Medlemskapet är givetvis gratis.

Viking Club

Viking Club är en kostnadsfri kundklub som ger dig rabatter, rese- och evenemangstips samt förmånliga erbjudanden.

Minbebis.com

Minbebis.com är ett community med gratis medlemskap för dig som är småbarnsförälder. Här kan du t.ex få svar från kostrådgivare om mat när du är gravid eller ammar.

BR-Leksaker

Här kan du gå med i Club BR, en av de största barnklubbarna och få massor av förmåner helt gratis. Bl.a får barnen en födelsedagspresent.

Scan

Som medlem på scan.se får du information om vad som händer på Scan. Det kan vara allt från produktlanseringar, medlemstävlingar och smakrabatter till läckra recept, matinspiration och smarta tips.

Max Family

Max Family är hamburgerkedjan Max medlemsklubb. Som medlem får du aktuella erbjudanden och kampanjer till din e-post.

Stadium Card

Stadium Card - förmånskortet för ett aktivt liv. Med Stadium Card får du till exempel låga priser på träning och resor, bonus på alla inköp och speciella inbjudningar till olika evenemang.

Club Metro

Club Metro är tidningen Metros läsekretsklubb. Som medlem kan du ta del av förmåner inom kultur, film, sport resor med mera.

JC living och Brothers

Medlemskap i Brothers Club ger dig bättre priser och fler förmåner - hos Brothers och JC butikerna. När du handlar med ditt kundklubbskort samlar du poäng. Poäng som ger dig extraerbjudanden.

Ronald McDonald's Klubb

McDonald's klubb för barn. Bli medlem och få en tidning med pyssel, glasskuponger och annat kul sex gånger om året, ett Happy Meal på din födelsedag och möjlighet att delta i roliga tävlingar.

Matklubben

En mötesplats på internet för alla intresserade av matlagning. När du registrerar dig som medlem får du 5000 bonuspoäng som du kan handla för i Shoppen. Medlemskapet är givetvis helt gratis.

SF Bioklubben

SF Bioklubben är klubben för dig som gillar att gå på bio. Bioklubben bjuder ofta på förhandsviningar och som medlem får du poäng på allt du köper på SF Bio. Poängen växlar du sedan in mot olika premier.

clasohlsonfan.nu

COF är en klubb som inte ska förväxlas med företaget Clas Ohlson. Sidan drivs ideellt av några av medlemmarna och du har som medlem möjlighet att medverka i de evenemang som klubben ordnar samt delta i klubbens många tävlingar. Givetvis är medlemskapet gratis.

Pampers.se

Barnets Värld är en gratistjänst för småbarnsföräldrar. Som medlem får du gratis varuprover, förmånliga värdekuponger samt gratis böcker och DVD:er om barns utveckling.

StayFriends

Hos StayFriends kan du finna dina klasskamrater och andra gamla vänner. Registreringen är kostnadsfri.

Fujidirekt

Som medlem på fujidirekt.se får du 500 MB lagringsplats för dina personliga webbalbum helt gratis. Dessutom får du gratis framkallning (exkl. frakt) av 100 bilder i format 11x15 när du registrerar dig.

Happy Pancake

Happy Pancake är en helt gratis dejtingsajt som har samma typ av funktioner som många etablerade betaltjänster har.

Post

Få lyxiga serien Banyu från Rituals på köpet

Få 5 nr av Damernas värld för bara 199 kr - lyxiga serien Banyu från Rituals på köpet

Klicka här för att ta del av erbjudandet!