Gratis varuprover/produkter

Valio

De 100 första varje dag som hittar Oddlygood-hallonfiguren i ny kampanj hos Valio får en produktcheck som ger ett gratis smakprov på 1 st valfri Oddlygood®-produkt

Biskopsgårdens bibliotek

På måndag Världsbokdagen den 23 april kommer Husbilen till Biskopsgården med gratis böcker till barn och vuxna.

RFSU

Här kan du anmäla dig för möjligheten att gratis testa nya RFSU produkter.

Buzzador

300 får gratis valfria produkter genom Önskefotos app till ett värde av 300 kr. Porto tillkommer.

Doggy

Erbjudande för dig med en valp. Här kan du beställa en gratis Doggy valp skonsamt helfoder för valpar.

Smartson

600 får testa Kvibille Ösarps Cheddar helt gratis.

Önskefoto

300 får testa valfria produkter från Önskefotos sortiment helt gratis.

Smartson

NIVEA söker testpiloter som vill testa och recensera nya NIVEA MEN BODY SHAVING STICK som är speciellt utformad för manlig kroppsrakning.

Leos Lekland

Den 26 april smygöppnar nya Leos Lekland i Partille, Göteborg. 150 leksugna barn får chansen att komma på eventet som är helt kostnadsfritt. Det bjuds på fri entré, gratis goodiebag och rabatterade priser på mat.

Naturskyddsföreningen

Klädbytardagen är en internationell dag på initiativ av Naturskyddsföreningen. Imorgon lördag är det dags för årets klädbytardag med en massa planerade arrangemang landet runt. Att byta kläder med andra sparar miljö och resurser samtidigt som det är gratis.

Smartson

500 får gratis testa produkter från Cetaphils hudvårdsserie. Som testpilot får du kostnadsfritt prova två produkter anpassad till din hudtyp.

Zendium

Här kan du ansöka om att få bli testpilot av Zendium tandkräm helt gratis.

Värsta boken

Lördag 21 april dyker Värsta boken upp i Nordstan under Vetenskapsfestivalen och delar ut gratis böcker till dig mellan 13-25 år. Boksläppen sker vid två tillfällen under dagen, kl 12 och kl 15.

Kronfågel

Kronfågel söker medlemmar till sin konsumentpanel. I Kronfågels konsumentpanel har du möjlighet att berätta vad du tycker om oss, vårt sortiment, olika erbjudande och om Kronfågel i stort. Ersättning i form av produktcheckar utgår alltid som tack för hjälpen.

Buzzador

750 buzzadorer får testa Salvequick Aqua Block helt gratis. Blir du utvald får du 4 paket med Salvequick Aqua Block för dig och din familj. Du får även 10 stycken samples att dela ut till vänner och kollegor så de också får chansen att testa.

Smartson

1000 får prova nyheten Mildas Färdiga Baksmet helt gratis.

Ben & Jerry´s

Idag firar Ben & Jerry´s Free Cone Day och delar ut gratis glass på deras glasscaféer världen runt.

Pressbyrån

GB bjuder på gratis glass på Centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Smartson

Testpilot för dig som äger en Nespresso-kapselmaskin. 500 får testa Löfbergs Nespresso-kompatibla kaffekapslar helt gratis.

Västtrafik

Nu bjuder Västtrafik på en ny omgång där man delar ut gratis provåkarkort värde 805 kr där du kan resa gratis två veckor i hela Västra Götaland.

Post

Superdeal på Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar

Få 5 nr av Vi Föräldrar för endast 179 kr + fint bäddset och kaninskallra

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

L´Oréal

L´Oréal söker 200 deltagare som vill gå med i L´Oréal Paris Beauty Board Male Edition. Som medlem kommer du ha möjligheten att helt gratis testa och utvärdera nya lanseringar innan någon annan.

Smartson

Saknar du ett vegoalternativ till kycklingfilé? Ansök då om att få testa nyheten Filébitar från Hälsans Kök. De är veganska och tillverkade av välkända ingredienser som t.ex. soja och rapsolja. 2000 får testa helt gratis.

IKEA

Passa på om du inte redan är det och bli IKEA FAMILY medlem. Varje år är det event där först till kvarn gäller och där du kan få gratis som t.ex goodiebags.

Pampers

Gå med i pampers.se och få en gratis fotobok. Erbjudandet gäller en fotobok Design utan kostnad med 30 sidor, värde 229 kr. Frakt 49 kr och eventuella tillval ingår ej.

Cafégo

Här kan du ansöka om att få bli provsmakare på Cafégos tre olika höjder på kaffe.

The Body Shop

The Body Shop delar ut gratisprov på nyheten Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Besök din närmaste butik så får du ett prov i kassan helt gratis.

Doro

Doro söker nya seniorpanelmedlemmar. För att bli en av Doros seniorpanelmedlemmar ska du vara minst 65 år, vara nyfiken och vilja lära dig nya saker, men du behöver absolut inte vara någon mobilexpert. Som medlem i seniorpanelen får du en Dorotelefon för att testa i vardagslivet. Du förväntas i utbyte föra anteckningar, ta bilder och svara på frågor om mobilen under 8 veckor med start 1 maj 2018.

Viking Line

Viking Line bjuder på nya erbjudanden för dig som har eller skaffar ett ICA Kort. T.ex gratis kryssning till Helsingfors och Cinderellakryssning med frukost för endast 20 kr/pers.

Smartson

300 får testa Priorin helt gratis. Priorin kapslar är ett kosttillskott med en välbeprövad sammansättning av L-Cystin, hirsextrakt, pantotensyra samt med biotin som bidrar till att bibehålla en normal hårväxt och hårkvalitet.

Buzzador

Buzzador söker nu testpiloter till t.ex gratis test av Philips SpeedPro Max Handdammsugare och Philips Pedi Advanced elektrisk fotfil.

Smartson

1000 får utan kostnad prova My Sweet Deli från Dr. Oetker, frysta bakverk utan konstgjorda smaker eller färger.

Modeveckan

Modeveckan i Göteborg bjuder på gratis aktiviteter och event varje dag 20-25 mars. Idag tisdag bjuder det t.ex på 100 gratis t-shirts och ballonger till barn och imorgon gratis styling och smink.

Anthon Berg

Anthon Berg har släppt 500 nya godispåsar där först till kvarn gäller...

L´OR Espresso

Här kan du beställa ett litet paket med L´OR Espresso aluminiumkapslar med kaffet LOR RISTRETTO helt gratis.

Anthon Berg

Få en gratis påse påskgodis helt gratis. Nu har fredagens påsar släppts.

Rydbergs

Erbjudande för dig med egen blogg. Rydbergs söker blogginspiratörer som får dela ut gratiskuponger till sina läsare.

The Bishops Arms

The Bishops Arms skickade den här veckan ut en vårpresent till alla sina kundmedlemmar. Alla fick en värdecheck på 150 kr. Passa och bli medlem om du inte redan är det då The Bishops Arms några gånger per år skickar ut gratis värdecheckar.

ICA

Erbjudande för dig som pluggar. Bli ICA-student före den 25 mars och få ett helt kit med färska färdiga maträtter som förenklar din studentvardag. Varorna laddas på ditt ICA-kort och kan hämtas i valfri ICA-butik. Som ICA-student får du också bl.a kostnadsfritt ICA bankkort och 100 kr när du sätter in dina CSN-pengar på ditt konto.

Brämhults

Brämhults bjuder på gratis yogapass med provsmakning på deras nya smoothies. Passen äger rum i Stockholm torsdag och fredag vecka 11.

Ben & Jerry´s

Årets Free Cone Day hos Ben & Jerry´s kommer vara tisdagen den 10 april. Free Cone Day är dagen då de delar ut gratis glass på deras glasscaféer världen runt.

Post

Få ett par Hi-Fi Bluetooth-hörlurar på köpet

Få 3 nr av VÄRLDENS HISTORIA + ett par Hi-Fi Bluetooth-hörlurar för 99,50 kr + i porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Rabble

Ladda ner Rabble och få en kupong som ger dig en gratis Knorr Snack Pot hos 7-eleven.

Anthon Berg

Nästa vecka, vecka 11 kommer Anthon Berg ge bort 500 gratiskuponger på påskpåsar (80g) om dagen, måndag till söndag. Följ dom på Facebook för störst chans att vara med när de släpper äggen någon gång mellan 09.00-16.00 från och med på måndag.

SEPHORA

På lördag från kl. 11-17 kan du få en 30 min. gratis makeover med fokus på Too Faced nya Peaches and Cream kollektionen i Sephora Emporia. Alla deltagare får en gratis Mini Better Than Sex mascara.

Bamse

Erbjudande för förskolor. Nu kan förskolor kostnadsfritt beställa material för att anordna ett eget Bamselopp. Det finns ett begränsat antal paket och dessa går att beställa så långt lagret räcker. Varje paket innehåller 25 diplom, 25 medaljer, 25 nummerskyltar, 1 affisch med ett gympapass, 1 startlinje och 1 mållinje.

Mall of Scandinavia

Idag på den internationella kvinnodagen hyllar Mall of Scandinavia kvinnor. Bli medlem och få en lyxig necessär från L´Occitane, till dig själv eller någon du tycker om.

Maxim

Maxim söker 100 personer som vill vara med och tycka till om vår nya produkt i ett nytt och spännande segment. Efter din anmälan kommer vi skicka hem produkten till dig för att testa i lugn och ro. Du kommer sedan få svara på en enkät online. För att delta så behöver du endast skicka ditt namn, e-postadress, telefonummer och adress till erika.forss@orkla.se.

Diabetes Wellness

Diabetes Wellness Sverige drar igång Druvsocker-regn med druvsocker från Lindroos Fruit power till alla barn. Rita och skicka in en teckning som illustrerar diabetes och få en påse med Lindroos Fruit Power.

Diabetes Wellness

Diabetes Wellness Sverige erbjuder dig med diabetes möjligheten att kunna beställa olika gratisprodukter. Du kan beställa ett diabeteshalsband, ett diabetesarmband och en diabetesdagbok utan kostnad.

Buzzador

1000 får utan kostnad testa risotto från Blå Band. Risotton kommer i två krämiga smaker: sparris och kantarell.

Buzzador

1500 får testa Arla Miniost – perfekt som mellis to go eller som gott snacks till filmkvällen. Blir du utvald får du en kupong som kan lösas in på din ICA-butik.

Damernas Värld

Damernas Värld och Specsavers bjuder in till VIP-kväll hos Specsavers, Sveavägen 49, Stockholm. Specsavers bjuder på dryck och tilltugg och du får en fin goodiebag. Du får dessutom 25% rabatt på ett helt köp.

Smartson

300 får utan kostnad provsmaka och utvärdera vegetariska färdiga måltider från Lazy Vegan.

Buzzador

Som buzzador kan du nu få möjligheten att testa Philips steamer GC360/30 helt kostnadsfritt i utbyte mot att du skriver ärliga recensioner om produkten. 20 buzzadorer får testa helt gratis.

Smartson

Här kan du ansöka om att helt gratis få testa rekommenderade L`atelier, en premiumchoklad med hela bär och nötter.

Cashbackshopping.se

Passa på att teckna dig om du inte redan gjort det för detta erbjudande som bara gäller t.o.m. midnatt. Läs DN digitalt för 0 kr genom Cashbackshopping. Som medlem på Cashbackshopping.se får du en gratis biobiljett värde ca 130 kr om du tar del av detta erbjudande. Säger du sedan upp DN digitalt innan provtiden är över blir biobiljetten helt gratis.

Mall of Scandinavia

Erbjudande för dig i Stockholm.Bli medlem hos Mall of Scandinavia och få ett lyxigt Drops of Youth serum från The Body Shop till ett värde av 375 kr. Visa upp att du blivit medlem idag hos Click&Services på plan 0 för att ta emot serumet.

Smartson

100 får testa Electrolux nya Fönstertvätt Well S7 helt gratis.

Godsaker.se

Godsaker.se kommer under mars månad ge bort ett provkit med choklad under varje vardag. Desto mer poäng du samlar desto större chans att få ett provkit.

STS Sweden

Erbjudande för dig som är intresserad av utlandsstudier. STS Sweden bjuder in till STS Study Abroads event om utlandsstudier i Stockholm. Fri entré plus gratis fika och om du föranmäler dig så säkrar du en goodiebag.

Buzzador

Ny vegetarisk testpilot från Buzzador. 2000 får utan kostnad testa nya smaken Vegetarisk Pastej Mild och Järnberikad från Pastejköket.

Post

Fint erbjudande på tidningen Teknikens Värld

Få 4 nr av Teknikens Värld + väderstation, kikare samt pläd för bara 99 kr - du sparar 977 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Pressbyrån

Pressbyrån bjuder på gratis Red Bull Sugar Free Lime. 15000 kuponger finns i deras app och först till kvarn gäller...

Cashbackshopping.se

Prova DN digitalt för 0 kr första månaden genom Cashbackshopping.se (gratis att bli medlem) och få en biobiljett helt gratis. Säger du upp DN digitalt inom tid enligt villkoren så blir erbjudandet helt gratis.

Smartson

700 får provsmaka Old El Pasos nyhet Crunchy Tortilla Strips i smakerna Original och Cheese helt gratis.

Sephora

Too Faced håller makeovers i Sephora på Biblioteksgatan och Sephora på Kungsgatan. Få en 30 minuter lång makeover där du får många tips och tricks, samt blir introducerad till den nya Peaches & Cream kollektionen. Alla deltagare får en gratis Deluxe size Peach Oil Lip Gloss.

Buzzador

2000 får helt gratis testa nya smaken Vegetarisk Pastej Orientalisk från Pastejköket.

Mitsubishi Motors

Gillar du Mitsubishi Motors? Då kan du genom deras Facebook just nu få ett snyggt Mitsubishi Motors nyckelband utan kostnad.

Preglife

Ladda ner appen Preglife och få koder som ger 100 kr att handla för hos Lekmer och Babyshop. Med appen, som är gratis, kan du följa din graviditet vecka för vecka.

NaturaMed Pharma

Här kan du beställa en gratis burk med D-Vitamine Extra.

Smartson

Quorn bjuder in 1700 testpiloter till gratis smaktest av nyheterna Quorn Southern Fried Bites och Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto.

Buzzador

Erbjudande för dig som är eller blir buzzador. Nu kan du ansöka om att få testa Garnier Olia hårfärg helt gratis.

Smartson

Testpilot för kattägare. 500 kräsna testpiloter får prova PRO PLAN Delicate. Fodret är speciellt framtaget för katter med känsliga magar och finns i smakerna kalkon och lamm.

Estrella

SMS:a dela estrella till 72130 och få en kupong som ger dig en gratis påse Linschips.

Smartson

Smartson söker 300 föräldrar som vill bjuda sina barn, från 3 år och uppåt, på HappyMe tuggisar med jordgubbs- och citrussmak. Blir du utvald som testpilot får du prova en förpackning à 45 tuggisar utan kostnad med uppdraget att visa och berätta vad ditt barn tycker om smaken och den dagliga rutinen.

Smartson

Smartson söker fler som vill testa Kvibille Krämig Cheddar och tycka till utan kostnad.

Studiopublik

Nu går det att boka gratisbiljetter till inspelningarna på ny säsong av Breaking News med Filip & Fredrik. Först till kvarn gäller...

Smartson

Smartson söker fler testpiloter som vill prova Duck Fresh Discs i dofterna Eucalyptus eller Marine utan kostnad.

Buzzador

250 får helt gratis testa nya proteinbars från Gainomax.

Buzzador

3500 får helt gratis testa senaste tillskottet av Nutriletts supergoda färdigblandade shakes - smaken Blueberry Acai Almond.

Batterijakten 2018

Erbjudande för lärare till fjärdeklassare. Den 1 februari drar Batterijakten 2018 igång där klasser har chans att vinna 50000 kr. De 500 första klasserna att anmäla sig får fina insamlingspåsar till hela klassen och en batterimätare som kommer väl till pass under insamlingsmomentet.

Fjällbrynt

Köp valfri ask eller tub Messmör, ladda upp en bild på ditt kvitto och du kan skicka en värdekupong på en ask Messmör Original 250 g till en väns mobiltelefon.

Post

Få en powerbank på köpet

Testa Nordens största datortidning. Få 2 nr av PC-tidningen + Stone powerbank för 59,50 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Pantamera

Just nu driver Pantamera och Friends en insamling för att stoppa mobbningen i våra skolor. Om du vill vara med i kampanjen kan du genom kod beställa ett gratis pantkärl.

Kod:

friends

Allt om Bröllop

Allt om Bröllop bjuder in till VIP-kväll hos Efva Attling i Stockholm. Under kvällen kommer ni få ta del av bubbel, tilltugg, goodiebag och förmånliga erbjudanden.

Plaza Kvinna

Plaza Kvinna bjuder på event ihop med Zalando. Det bjuds på förhandsvisning av ny kollektion + goodiebags.

Alpro

Prova en av Alpros produkter helt gratis. Köp en kampanjprodukt och behåll ditt kvitto, fotografera ditt kvitto, ladda upp och får sedan via ett e-mail eller SMS med en kupong. Kampanjen "Try Alpro for free" pågår 2018.02.01 till 2018.05.31.

Smartson

600 får gratis testa chipsnyheterna Linssnacks, Quinoasnacks och Hummussnacks från Gårdschips.

BR-leksaker

Just nu får alla Club BR-medlemmar en gratis Pikmi Pop leksak. Det finns ett begränsat antal i varje butik och först till kvarn gäller. Att bli Club BR-medlem är givetvis helt gratis och ger t.ex barn en gratis present på sin födelsedag.

Pressbyrån

Pressbyrån och 7-eleven förbättrar sina stämpelkort. Nu får du en gratiskupong när du stämplat full stämpelkort. Kupongen kan sparas och användas när du vill. Har du missat deras kaffeerbjudande tidigare så är det fortsatt giltigt i bägge apparna. Värva bara en vän att ladda ner appen och ni bägge får en kupong som ger en gratis kaffe.

Smartson

Smartson söker fler chokladälskare som vill ansöka om möjlighet att få testa L´atelier premium chokladkakor helt gratis.

Ipsos Konsumentpanel

Testpilot för föräldrar med barn i åldern 12–24 månader. Ipsos söker deltagare till smaktest av välling.

Buzzador

Buzzador söker 300 par som vill få möjlighet att testa kosttillskottet Lust & Energi från RFSU helt gratis.

Vi i Villa

Bli medlem gratis i Vi i Villa-klubben och få en gratis kryssning till Helsingfors för 2–4 personer. Som ny medlem kan du även beställa en gratis Sverigelott med chansen att vinna upp till 25 miljoner.

Vimla

Vimla bjuder på halva priset i 3 mån med abonnemang med rabatt från 50 kr/mån. Ingen bindningstid. Med Vimla kan du dessutom ringa helt gratis om du tipsar vänner då du och den du tipsar får 10 kr/mån i rabatt.

Evas Underkläder

Få minst 7 vänner att fylla i formulär om rabatt och få gratis stay-ups.

Sveriges mobil

Erbjudande för dig i Malmö. Få ett gratis mobilskal som passar båda iPhone 7/8/7+8+. 500 delas ut och först till kvarn gäller. Obs måste hämtas i Sveriges mobil butiken i Malmö.

Findus Lunchklubb

Erbjudande till dig som är eller möjligen blir medlem i Findus Lunchklubb. Passa på att anmäla dig till Findus Lunchklubb nyhetsbrev, så bjuder Findus på en kopp kaffe som tack vid utskick i mitten av februari. Det går även att fortsatt att gratis prova nya Dagens Falafel med matvete och/eller Dagens Fish & Chips för endast 100 poäng. Poäng du kan då vid registrering, tipsa vänner eller registrera rätter.

Smartson

Testpilot för dig med barn i förskolan eller skolan. 300 testpiloter får gratis prova Linicin Prevent Spray - en förebyggande produkt mot huvudlöss som sprayas i torrt och lusfritt hår.

Länstrafiken Örebro

Här kan du ansöka om att få åka gratis i 14 dagar i hela Örebros län, värde 637 kr. Ca 5000 kommer få ett kort som ger gratis resor.

Semlogram

Idag kl 09:00 drar årets upplaga av Semlogram igång. Ge gratis semlor till dina vänner från 16 januari till 4 februari.

KPA Pension

Erbjudande till dig som är kund hos KPA Pension. Få en gratis "Pappas jävla ansvar" gympåse.

Sabis Fältöversten

Sabis söker deltagare till gruppdiskussion om Sabis nya mat- och restaurangkoncept i Fältöversten. Gruppdiskussionen genomförs i centrala Stockholm. En ersättning på 500 SEK kommer att utgå som tack för din medverkan.

Post

Få ett par Hi-Fi Bluetooth-hörlurar på köpet

Få 3 nr av VÄRLDENS HISTORIA + ett par Hi-Fi Bluetooth-hörlurar för 99,50 kr + i porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!