Kategori » Gratis böcker

Gilla din ekonomi

Här kan du kostnadsfritt beställa broschyren Steg för-steg-guide till bättre pension. En broschyr full av inspiration, aha-upplevelser och praktiska tips med råd om pension uppdelat för åldrarna runt 55, 60, 65 och 70.

Bästa boken

Bästa boken 2016 - gratis sommarläsning till dig som är 6-15 år. Tusentals böcker delas ut gratis på Sundsvalls stadsbibliotek i Kulturmagasinet.

Värsta boken

Den 16 april är det dags för Värsta boken att dela ut gratis böcker i Göteborg för dig 13-25 år. Utdelningen sker i Nordstan under dagen kl 12.00 och 15.00 och det är nya böcker som t.ex The maze runner av James Dashner som delas ut.

Värsta Boken

Erbjudande för dig i Göteborg mellan 13-25 år. Värsta boken är ett projekt som delar ut gratis böcker runt om i Västra Götaland. Imorgon är utdelning i Angered Centrum.

Barnens Bokklubb

Erbjudande för skolklasser. Barnens Bokklubb skänker bort två högar böcker för mellanstadieåldern och tre för högstadiet.

Harlequin

Använd kod ISORV och få två Harlequin böcker för 0 kr. Obs läs villkoren om du inte vill betala för fler böcker.

Loppi.se

Erbjudande för småbarnsföräldrar. Loppi bjuder på ett erbjudande genom bokklubben Twinsy. Få ditt första bokpaket helt utan kostnad. Obs att det är ett abonnemang dock utan bindningstid men läs villkor för att säga upp medlemskap om du inte vill betala för fler paket.

Glöm en bok

Fram till på söndag pågår kampanjen "Glöm en bok" en anonym bokmässa, med gratis böcker. Hitta en bok gratis eller ge bort en till någon annan.

Allt om Mat

Få boken Grilla med Allt om Mat – fullspäckad med recept på goda grillrätter helt gratis. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Milda

Nu kan du beställa ett ex av receptboken "Säsongens Bästa Bakning" helt gratis (värde 69 kr). Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Fyndklubben.se

Delta i tävlingen om en resa till Sydafrika, värde 25 000 kr. Alla som deltar får dessutom den digitala boken Brevet till Nelson Mandela av Björn Vingård.

Fyndklubben.se

Alla som deltar i Fyndklubbens senaste tävling får träningsboken "Hitta den rätta motivationen", värde 199 kr helt gratis.

Milda

Nu kan du beställa ett ex av årets upplaga av receptboken "Julens Goda" helt gratis. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Milda

Milda bjuder även denna jul på en gratis kokbok fylld med julrecept. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Milda

Här kan du beställa en kokbok fylld med julrecept helt gratis. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Semper Barnmat

Erbjudande till småbarnsföräldrar. Här kan du helt gratis beställa ett ex av boken "Barnmatsboken - Goda vanor tidigt i livet".

Disney

Erbjudande till föräldrar. Få pysselboken "Phineas och Ferbs 55 sommarlovstips" gratis. Boken delas ut på Preem-stationerna.

Pocketshop

Pocketshop ger bort 500 böcker till födelsedagsbarn. Kampanjen går ut på att skapa en kampanj på Facebook åt den som fyller år inom den närmaste månaden.

Dinapensioner.se

Få en gratis bok. Dinapensioner.se är en tjänst som ger dig gratis Pensionsbevakning. Som ny medlem får du dessutom en gratis bok från Adlibris (värde 50 kr).

Hemglass

Hemglass kundklubb bjuder just nu på en bok utan extra kostnad. Dessutom får du Mumin Pysselbok vid köp av glass. Erbjudandet gäller t.o.m. 2010-05-24, eller så långt lagret räcker.

Post

Fint erbjudande på tidningen Gods & Gårdar

Få 6 nr av Gods & Gårdar samt doftljus från Victor Vaissier för bara 279 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Eniro

Här kan du beställa Eniro vägatlas helt gratis. Vägatlasen ger dig kartor över hela Sverige, tips på sevärdheter, restauranger och saker att göra längs vägarna.

Charlotte.nu

Charlotte.nu och Allas bjuder på två pockerböcker helt gratis (värde 128 kr). För att det ska förbli helt gratis måste du efter du fått dina gratisböcker meddela att du inte vill ha fler böcker.

Allt i Hemmet

Här kan du skriva ut en kupong som ger dig ett exemplar av boken "Städa lätt & rätt" helt gratis. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst t.o.m. 2009-06-30.

Puustelli

Här kan du beställa ett exemplar av Puustellis köksidèbok helt gratis. Du kan dessutom anmäla dig till en köksinspirationskväll som Puustelli bjuder på i april.

Telia

På Mina Sidor kan du just nu helt gratis beställa Telias nya familjekalender för 2009. På deras julsidor kan du dessutom ladda ner 10 jullåtar i mobilen helt kostnadsfritt.

Findus

De 30 första som skicka in ett eget matrecept & historien bakom maträtten får kokboken "Matpusslet" helt gratis. Först till kvarn gäller...

Häagen-Dazs

Just nu får du en Marian Keyes-bok helt gratis när du anmäler dig till Häagen-Dazs kostnadsfria nyhetsbrev. Det finns tre titlar att välja mellan: Änglar, En oväntad semester och Vattenmelonen.

Libero

Libero har gett ut en ny graviditetsbok med information för blivande mammor och pappor. Fråga efter boken som du får gratis hos din barnmorska.

Allt i Hemmet

Nytt erbjudande från Allt i Hemmet. Just nu får alla som för första gången lägger in minst tre bilder från sitt hem boken "Choklad - det ljuva livet" utan kostnad.

Bok om Barn

Erbjudande för småbarnsföräldrar. Här kan du helt gratis beställa en bok med 96 sidor tips och råd för nyblivna föräldrar.

AdLibris

AdLibris ger bort 100 000 exemplar av pocketboken Fantomerna av Klas Östergren helt gratis. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Centerpartiet

Här kan du utan kostnad beställa ett exemplar av Maud Olofssons bok Min Dröm för Sverige .

Folkpartiet

Här kan du beställa ett gratis exemplar av Lars Leijonborgs bok Global utmaning.

CityMail

Erbjudande till dig som arbetar med direktmarknadsföring. Här kan du kostnadsfritt beställa en bok om CityMails historia.

Gula Sidorna

Här kan du beställa en gratis pocketversion av Gula Sidornas ordinarie katalog för Stockholm med kartor över Stockholm, information om biltullar och SL, en guide till restauranger och köpcentrum m.m.

Vattenfall

Här kan du helt gratis beställa en liten skrift med frågor om energi.

Elsäkerhetsverket

Här kan du beställa en gratis pocketbok med tips och kloka råd om elsäkerhet.

Milda

Skicka in ett recept där någon av Milda produkterna ingår och få ett exemplar av Mildas kok & klokbok helt gratis. De fyra bästa recepten belönas dessutom med köksutrustning till ett värde av 10.000 kr.

Underground

Här kan du kostnadsfritt beställa boken På Djupet som handlar om hur radioaktivt avfall tas om hand.

samer.se

Här kan du kostnadsfritt beställa boken Samer ? ett ursprungsfolk i Sverige. Boken ger en bild av samerna som ett ursprungsfolk, deras kultur, historia och samhälle.

Post

Bli medlem i dag och se singlar utan kostnad

På match.com kan du söka bland massor med intressanta singlar nära dig. Det tar bara 30 sekunder. Klicka här och skapa en profil kostnadsfritt

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

veckans smartis

Här kan du beställa kokboken Mål, tider och måltider, en ny gratis mini-kokbok från veckans smartis. En underhållande bok om och med mellanmål och smårätter som du själv lätt fixar.

Ledarna

Erbjudande till för dig som har en ledande funktion inom näringsliv eller offentlig förvaltning. Här kan du beställa Ledarnas prova-på-paket med boken Höj din lön samt det senaste numret av tidningen Chef utan kostnad.

Santa Maria

Här kan du beställa Pappas Kokbok - Räddningen för den stressade familjefadern utan kostnad till dig själv eller till en pappa nära dig.

veckans smartis

Ytterligare en gratis bok som Svensk Köttinformation delar ut. I Den andra tallriken - din guide till smart festmat hittar du inspiration och recept till mat för fest.

Alkoholkommittén

Tonårsparlören är en bok som handlar om tonåringar och alkohol. Den tar upp massor av dilemman, tips och fakta som hjälper föräldrar att skaffa sig ett förhållningssätt i en knepig men viktig fråga. 1 ex av boken kan beställas utan kostnad.

Praktikertjänst

aha! - om den enda del av din kropp du kan bevara ung, är en bok om tänder och tänders betydelse i livet. Beställ aha! kostnadsfritt!

Veckans Smartis

Din guide till ett smart liv är en bok utgiven av Svensk Köttinformation. Du kan beställa ett exemplar av boken helt utan kostnad.

NetDoktor.se

Här kan du kostnadsfritt beställa boken Vägen tillbaka av Tom Fahlén. En skrift om depressioner och depressionsbehandling.

Organon AB

Den lilla boken P handlar om lust, om kärlek och om sex. Men framför allt handlar den om att skydda sig. Boken skickas helt utan kostnad!

FöreningsSparbanken Fastighetsbyrå

Letar du efter ett nytt hem eller funderar du på att sälja din bostad? Handbok i att byta bostad ger goda råd och svar på frågor till såväl köpare och säljare. Handboken skickas utan kostnad.

Libero

Erbjudande till nyblivna föräldrar. Gå med i Liberoklubben och få boken Det första året helt gratis. 60 sidor för nyblivna föräldrar som ger svar på sådant man ofta undrar över den första tiden med babyn.

Hemköp

Här kan du beställa två böcker helt gratis. Våra bästa skaldjurstips ger dig massor med tips, idéer och recept om skaldjur. I Grillboken hittar du recept och tips om grillning med smaker från världens alla hörn.

Fyndklubben.se

Delta i en kort undersökning så har du chans att vinna ett presentkort i valfri butik eller matkedja i Sverige, värde 50.000 kr.

Goboken.se

Erbjudande till dig som väntar barn. Bokklubben Goboken.se ger dig frakfritt välkomstpaket "Boken om dig".

Pocketklubben

Pocketklubben ger dig en valfri pocketbok för 0 kr inklusive porto. Du förbinder dig inte till att köpa något men för att erbjudandet ska förbli helt gratis måste du tacka nej till erbjudanden om månadspaket.

Dinapensioner.se

Få en gratis bok. Dinapensioner.se är en tjänst som ger dig gratis Pensionsbevakning. Som ny medlem får du dessutom en gratis bok från Adlibris (värde 50 kr).