Gratis biobiljetter

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av skräckfilmen "Hereditary" för dig som är guldmedlem. Filmen visas i 18 städer.

SF Bioklubben

SF Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av dokumentären "Whitney" i utvalda städer för dig som är guldmedlem.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Sicario 2: Soldado". För att få biobiljetter måste du vara Guldmedlem.

Magasinet Filter

Se filmen "På Chesil Beach" gratis och före alla andra. Filter bjuder på förhandsvisningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder in till gratis förhandsvisning av "LasseMajas Detektivbyrå - Det första mysteriet". Filmen visas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Som guldmedlem kan du hämta ut fyra biljetter helt gratis.

Magasinet Filter

Filter bjuder på gratis förhandsvisning av filmen "Charmören" i Stockholm, Göteborg och Malmö. Biljetterna kan hämtas från onsdag 9 maj.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av den hyllade dramakomedin "Love, Simon" för dig som är guldmedlem.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder in till medlemskväll med gratis förhandsvisning av "Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap". Dessutom bjuder Bioklubben på popcorn och dryck. Visningar sker på 19 biografer och du kan få biljetter även som brons- eller silvermedlem. Bronsmedlem kan du bli direkt och det är helt gratis.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder in till gratis förhandsvisningar av filmen "Blockers". Filmen visas i 17 SF-biografer runtom i landet och för att få biljetter måste du vara Guld-medlem.

MovieZine

Gratis förhandsvisning av filmen "Midnight Sun" i Stockholm. Först till kvarn gäller...

Coop

Coop bjuder på förhandsvisningar av barnfilmen "Grottmannen Dug" i Stockholm, Göteborg och Malmö. 1000 poäng ger dig två platser så långt platserna räcker.

Volvo

Volvo bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Tomb Raider" på 18 orter runtom i landet. Först till kvarn gäller...

MovieZine

Gratis förhandsvisning av "Den of Thieves" i Stockholm. Först till kvarn gäller...

Magasinet Filter

Magasinet Filter bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Jeune Femme", som på Stockholm filmfestival vann pris för bästa film, i Göteborg och Malmö. Biljetterna kan hämtas från tisdag 20 februari .

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av "The Shape of Water". Filmnen visas på 18 biografer. Erbjudandet gäller för Guldmedlemmar.

MovieZine

Se filmen "The Florida Project" gratis och före alla andra. MovieZine bjuder på förhandsvisning i Stockholm.

SF Bioklubben

Den 29 januari bjuder Bioklubben sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisning av Golden Globe-belönade komedin "The Disaster Artist" i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Findus

Smaktestare sökes till Findus i Malmö. Som tack för hjälpen får du två biobiljetter.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisningar av filmen "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". Filmen visas på 18 biografer runt om i Sverige och biljetter kan hämtas fr.o.m. den 8 januari.

MovieZine

Gratis förhandsvisning av "Mollys Game".

Post

Få ett Active Fit Löparbälte på köpet

Få 2 nr av Aktiv Träning + Active Fit Löparbälte för 69,50 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Magasinet Filter

Tisdag 9 januari förhandsvisar Filter den kritikerrosade filmen "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" helt gratis i Stockholm, Göteborg och Malmö. Först till kvarn och max två biljetter per person gäller.

Expressen

Expressen bjuder på förhandsvisning av filmen "Jumanji: Welcome to the jungle". Filmen visas i Stockholm.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av Sally Potters nya film "The Party" för dig som är Guldmedlem. Filmen visas på utvalda biografer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Biljetterna släpps den 30 november.

Magasinet Filter

Filter bjuder på gratis förhandsvisning av filmen "En obekväm uppföljare". Filmen visas i Stockholm och biljetter kan hämtas fr.o.m. torsdag den 9 november.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Breathe". Erbjudandet gäller för Guldmedlemmar.

MovieZine

Gratis förhandsvisning av nya skräckfilmen "Happy Death Day". Filmen visas i Stockholm och först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

Den 25 oktober förhandsvisar Bioklubben filmen "All Inclusive" gratis för dig som är Guldmedlem. Biljetterna till förhandsvisningen släpps den 19 oktober.

Nordisk Film

Här kan du anmäla dig till en gratis testvisning av filmen "Ted - För kärlekens skull". Filmen visas i Stockholm och först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

Den 2 oktober bjuder Bioklubben in till stor medlemskväll med gratis förhandsvisningar av "Vilken jävla cirkus". Biljetterna till medlemskvällen släpps onsdagen den 20 september för Guldmedlemmar, klockan 17.00. Övriga medlemmar kan hämta ut biljetter från och med torsdagen den 21 september. Att bli medlem i Bioklubben är helt gratis.

MovieZine

MovieZine förhandsvisar hämndthrillern "American Assassin". Filmen visas gratis i Stockholm den 13/9. Biljetter kan bokas direkt och först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

SF Bioklubben på Guldmedlemmar på förhandsvisning av "The Big Sick". Filmen visas på 18 biografer.

MovieZine

MovieZine bjuder på bio. Se stjärnpackade "Logan Lucky" i Stockholm helt gratis. Först till kvarn gäller...

Göteborgs Kulturkalas

Under Göteborgs Kulturkalas kommer det bl.a att bjudas på gratis förhandsvisningar av flera filmer. "The Hitman´s Bodyguard" på onsdag, "Lady M" på lördag och "The Square" på söndag. Gratis biljetter (2 per person) hämtas på biografen 30 minuter innan filmstart. Utöver detta bjuds det även på utomhusbio och en massa annan gratis underhållning.

Ica-kuriren

Ica-kuriren bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "SUPERSWEDE". Filmen visas i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Först till kvarn gäller...

Magasinet Filter

Gratisbiljetter till förhandsvisning av filmen "Farväl Europa" ikväll i Stockholm.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av Guldpalmsvinnande "The Square". Erbjudandet gäller för Guldmedlemmar.

SF Bioklubben

SF bjuder sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisningar av filmen "Superswede". Filmen visas på 17 biografer.

Stockholms filmfestival

Sommarbion har blivit en tradition i sommarstockholm och den 16-20 augusti 2017 är det dags igen. Under fem kvällar bjuder Stockholms filmfestival på gratis film under bar himmel i Rålambshovsparken.

MovieZine

Se "Valerian and the City of a Thousand Planets" gratis och före alla andra. MovieZine bjuder på förhandsvisningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

MovieZine

MovieZine bjuder på gratis förhandsvisning av "Baby Driver" i Stockholm. Först till kvarn gäller...

Post

Få hörlurar + linne på köpet

Få 4 nr av ToppHälsa + hörlurar + linne för 129 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

SF Bioklubben

SF Bioklubben bjuder sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisning av Edgar Wrights nya film "Baby Driver". Filmen visas i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nacka Forum

Söndagen den 18/6 bjuder Nacka Forum på utomhusbio med filmen "SING" och bjuder på popcorn, godis och dricka.

MovieZine

Se filmen "Darkland" gratis och före alla andra. Movie Zine bjuder på förhandsvisning i Stockholm.

Magasinet Filter

Se filmen "Jacques - Havets utforskare" gratis och före alla andra. Filter bjuder på förhandsvisningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Loopi

Loopi bjuder in till gratis förhandsvisning av filmen "Den Enda Vägen" i Stockholm. Först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder in till en kortare gratis förhandsvisning. Upplev IMAX och se de första 12 min av "Ghost in the Shell". Visningen sker på Filmstaden Scandinavia i Stockholm.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder Guldmedlemmar på gratis förhandsvisningar av dramat "Den enda vägen". Filmen visas i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala och Örebro.

Mama

Mama och HBO Nordic bjuder på gratis förhandsvisning av TV-serien "Big Little Lies" i Stockholm. Det bjuds dessutom på popcorn, läsk och en goodiebag.

Rättviseförmedlingen

Rättviseförmedlingen bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Dolda tillgångar"

MovieZine

MovieZine förhandvisar "Silence" i Göteborg, Malmö och Stockholm.

amelia

Amelia bjuder in till premiärvisning av "Girls – sista säsongen" i Stockholm. Det bjuds dessutom på popcorn, läsk och en goodiebag. Först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av det verklighetsbaserade dramat "Dolda Tillgångar". Filmen visas på 19 biografer och erbjudandet gäller för Guldmedlemmar.

SF Bioklubben

Torsdagen den 26 januari bjuder Bioklubben på gratis förhandsvisningar av "La La Land". Filmen visas för Guldmedlemmar på 19 biografer runtom i Sverige.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisning av filmen "Vaiana" i Stockholm. Visningen gäller för Guldmedlemmar och biljetter släpps tisdag den 17 januari.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av nya svenska filmen "Måste Gitt". Filmen visas torsdagen den 5 januari på 19 biografer och biljetter kan hämtas fr.o.m. den 28 december.

Magasinet Filter

Filter bjuder på gratis förhandsvisning av filmen "Viva!". Filmen visas i Stockholm den 21 november och biljetter kan hämtas fr.o.m. den 17 november.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av dramat "Fyren mellan haven" med Alicia Vikander. Visningarna sker på 18 biografer och gäller för Guldmedlemmar.

PetreEvent

Gratis förhandsvisning av filmen "The Accountant" i Stockholm. Först till kvarn gäller...

Magasinet Filter

Magasinet Filter bjuder på gratis förhandsvisning av Zhao Liangs nya dokumentär "Behemoth". Filmen visas i Stockholm och biljetter kan hämtas fr.o.m. 20 oktober.

SF Bioklubben

Erbjudande för dig i Stockholm, Få gratis biljetter + poster till promo a filmen "Doctor Strange".

Post

Fint erbjudande på tidningen Allt om trädgård

Spara 503 kr på 6 nr av Allt om trädgård - Få 3 fina trädgårdsredskap på köpet

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Kvinnan på tåget" på 18 biografer runtom i Sverige. Biljetter erbjuds till Guld- och Silvermedlemmar.

Expressen

Expressen bjuder på förhandsvisning av nya Dan Browns filmen "Inferno". Obs biljetter släpptes redan 26 september så chansning om det nu finns kvar.

Ica-kuriren

Ica-kuriren bjuder på gratis förhandsvisning av filmen "Min pappa Toni Erdmann". Filmen visas i Stockholm,Göteborg, Malmö, Helsingborg, Linköping, Norrköping, Umeå, Uppsala, Västerås, och Örebro. Först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisning av actiondokumentären "Mad Dog", som handlar om MMA-fightern Reza "Mad Dog" Madadi. Filmen visas i Stockholm, Göteborg och Malmö.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisning av filmen "Jag älskar dig – En skilsmässokomedi". Filmen visas på 19 ställen runtom i landet.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder sina Guldmedlemmar på gratis förhandsvisning av "Love and friendship". Filmen visas i 17 SF Bio-städer.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder Guld- och silvermedlemmar på gratis förhandsvisningar av Oliver Stones verklighetsbaserade drama Snowden, med Joseph Gordon-Levitt i titelrollen som visselblåsaren.

SF Bioklubben

Nu kan Guldmedlemmar hämta gratisbiljetter till visning av "Den allvarsamma leken" på 18 biografer runtom i landet.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisning av filmen "Hitta Doris" i Stockholm. Visningen gäller för Guldmedlemmar och biljetterna släpps måndagen den 15 augusti.

MovieZine

MovieZine bjuder på gratis bio. Gratis förhandsvisning av "Nerve" i Stockholm.

Stockholms filmfestival

Det bjuds på gratis Sommarbiokvällar i Stockholm och Örebro. Årets tema i Stockholm är 70-tal och där bjuder dessutom Karl Fazer på gratis provsmakning av godisnyheter.

MovieZine

Nu finns gratisbiljetter att boka till MovieZines förhandsivning av filmen "Captain Fantastic" i Stockholm.

SF Bioklubben

Se filmen "Lobster" gratis och före alla andra. SF Bioklubben förhandsvisar filmen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Biljetter kan hämtas fr.o.m. den 12/7.

MovieZine

MovieZine bjuder på gratis förhandsvisning av "Captain Fantastic - En annorlunda pappa" i Stockholm. Gå med i Faceook-event för förtur till biljetter.

Magasinet Filter

Se filmen "Angry Indian Goddesses" gratis och före alla andra. Filter bjuder på förhandsvisningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

amelia

I nya numret av amelia finns en kupong som ger gratisbiljetter till förhandsvisning av filmen "Livet efter dig" i Stockholms, Göteborg, Malmö, Karlstad, Linköping, Umeå, Uppsala, Västerås, Örebro och Sundsvall. Biljetter kan hämtas fr.o.m idag 2 juni.

MovieZine

MovieZine och Noble Entertainment bjuder in till en förhandsvisning av sommarens skönaste actionkomedi. Först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

Idag släpper Bioklubben biljetterna till vårens medlemskväll med gratis förhandsvisning av "The Dressmaker" + gratis popcorn och dryck. Idag är det endast Guldmedlemmar som kan hämta biljetter men från och med imorgon i mån plats kan Silver- och Bronsmedlemmar hämta biljetter.

SF Bioklubben

Se filmen "The Dressmaker" gratis och före alla andra. Årets medlemskväll bjuder på förhandsvisning av "The Dressmaker" på 29 biografer. Även bronsmedlemmar får biljetter till denna visning i mån av plats. Bronsmedlem kan du bli helt gratis.

M-magasin

Se filmen "Den allvarsamma leken" gratis och före alla andra. M-magasin tipsar om gratisbiljetter i Stockholm , Göteborg, Malmö, Nyköping, Uddevalla och Östersund. Först till kvarn gäller...

Post

Få en Multidetektor på köpet

Få 2 nr av Gör Det Själv + 6i1 Multidetektor från Tech Pro för 89 kr + porto. Men en 6i1 Multidetektor från Tech Pro får du hela sex effektiva mätverktyg samlade i en praktiskt enhet. Verktyget innehåller avståndsmätare, metalldetektor, strömdetektor, fuktmätare, voltmeter och termometer

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

SF Bioklubben

Måndagen den 30 maj bjuder Bioklubben på Medlemskväll igen med gratis förhandsvisning av en kommande film och bjuder på popcorn och dryck. Passa på att bli medlem om du inte redan är det för att få en inbjudan.

Mix Megapol

Mix Megapol bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Eddie The Eagle" i 14 städer. Först till kvarn gäller...

SF Bioklubben

SF Bioklubben bjuder Guldmedlemmar på gratis förhandsvisningar av filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop 2" i 17 biografer runtom i Sverige. Biljetterna släpps tisdagen den 8 mars.

Rättviseförmedlingen

Rättviseförmedlingen bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Mustang".

SF Bioklubben

SF Bioklubben tipsar om att det finns biljetter kvar till visningarna av "Pojkarna" imorgon torsdag. Även Bronsmedlemmar får nu biljetter vilken man kan bli direkt helt gratis.

SF Bioklubben

SF Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Mustang" i 22 biografer runtom i Sverige. Biljetter kan hämtas av Guld och Silvermedlemmar.

Filter och Granit

Filter och Granit bjuder på exklusiv förhandsvisning av Oscarnominerade "SPOTLIGHT" i Stockholm. Biljetter kan hämtas från fredagen den 5/2.

SF Bioklubben

SF Bioklubben bjuder på gratis förhandsvisningar av filmen "Pojkarna" på 19 biografer runtom landet.

Finest.se

Finest bjuder på förhandsvisning. Se filmen "POINT BREAK" gratis och före alla andra.

Göteborg Film Festival

Göteborg Film Festival bjuder på gratis medlemsbio. Erbjudandet gäller personer som har ett Plusmedlemskort.

SF Bioklubben

Se Tarantinos "The Hateful Eight" i det mäktiga 70 mm-formatet helt gratis. Bioklubben bjuder på visning i Stockholm.

Månpocket

Gratis bio för dig i Stockholm. Först till kvarn gäller...

M Magasin

M-magasin bjuder på förhandsvissning av filmen "En man som heter Ove". 160 dubbilbiljetter till visning i Stockholm eller Göteborg lottas ut.

Wrapp

Koppla ditt Nordeakort till Wrapp och ange promokoden LIGHTS så får du 100 kr i välkomstgåva att gå på bio för.

Viasat

Viasat Ger Tillbaka bjuder in till förhandsvisning av komedin "En underbar jävla jul" i Göteborg. Utöver filmvisning bjuds det på popcorn, läsk och en trevlig goodiebag. Viasat bjuder även till familjeevent på Teknikens Hus Science Center i Luleå med bl.a gratis goodiebag.

Ingenjörsjobb

Ingenjörsjobb har släppt fler biljetter till sitt event med förhandsvisning av nya Bondfilmen. Eventet är gratis för dig som är färdigutbildad yrkesverksam ingenjör. Till varje ort finns även en del studentplatser för dig som studerar till ingenjör.

Ingenjörsjobb

Nu kan du som arbetar eller pluggar till ingenjör anmäla dig till Ingenjörsjobbs event där senaste Bond-filmen kommer visas gratis.

Halebop

Gratis bio för dig i Stockholm. Halebop bjuder på visning av filmen "Maryland".

Viasat

Se filmen "Bränd" gratis och före alla andra.

SF Bioklubben

Bioklubben bjuder på gratis bio igen. Denna gång visas filmen "The Walk" på 17 biografer runtom i landet. Biljetter släpps den 29 september och först till kvarn gäller...

Post

Kanonerbjudande från Tara

Kanonerbjudande Få 4 produkter från Weleda med 5 nr av Tara - spara 1127 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!