Kategori » Gratis varuprover/produkter

Vendela Kirsebom

Testa den exklusiva dagkrämen Vendela SilverDay för 0 kr, betala endast för frakten. Du förbinder dig inte att köpa något alls men önskar du inte fler försändelser med dagkrämen behöver du lämna besked om detta till Vendelas kundtjänst.

Lohmanders

Ny chans på gratis sås från Lohmanders. Testa såserna från Lohmanders nya serie. De 250 första får en kupong.

Halebop

Passa på så länge erbjudandet varar. Just nu får du ett gratis Halebop kontantkort laddat med Rubbet Mini värde 99 kr. En helt fri månad med 50 samtal, 500 SMS/MMS och 1GB surf.

SEPHORA

Fredagen den 28 juli mellan klockan 10-18 i SEPHORA butiken på Kungsgatan i Göteborg bjuder Too Faced makeup artist på en gratis flash makeup och en deluxe sample gåva. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Postnord

Nu finns det ytterligare en kod som låter dig skicka 2 gratis riktiga vykort via Postnord. Har du inte använt den tidigare ännu så har du 4 kort att skicka helt gratis.

Kod:

SEMESTER2017
Kod:
SOMMAR2017

Bullens

Påminnelse om tips. Bullens fortsätter dela ut gratis korv varje dag. Finns fortsatt gratiskuponger från dagens släpp.

Bravo

Håll utkik på Bravo Facebook imorgon då de ska dela ut 2000 nya gratiskuponger Smoothie. Fram till dess bjuder de på 5 kronor smoothierabatt.

Amelia

Chans att testa Dove gratis.

EKULF

EKULF erbjuder dig gratis varuprover av EKULF BeTweeners och EKULF BreeZ så långt lagret räcker. EKULF BeTweeners är en ny tandtrådsbygel och EKULF BreeZi är en halspastill som ger frisk andedräkt.

Partykungen.se

Partykungen.se säljer ut Fidget Spinners för 1 kr. Obs att det endast är en fidget per kund och frakt på 49 kr tillkommer om du bor i närheten av deras lager i Gävle så kan du dock hämta den där och slippa fraktkostnaden.

KFC

KFC bjuder på nytt öppningserbjudande. Denna gång i Västerås. De 10 första gästerna i kön till restaurangen vinner en gratis Bucket i veckan i ett helt år (värde ca 19 200 kr) och de 40 nästkommande gästerna i kön vinner ett valfritt meal för upp till 79 kr i veckan i ett helt år.

Samsung Pay

Gratis glassogram. Installera Samsung Pay och bjud in dina vänner till appen. När din vän har registrerat sig får ni varsitt glassogram att använda på Pressbyrån. Erbjudandet gäller fram till den 22 juli.

Wrapp

Wrapp bjuder nya användare på en gratis glass.

Bravo

Bravo delar under sommaren vid olika tillfällen ut 6000 gratiskuponger.

Naturkompaniet

Hos närmaste Naturkompaniet kan du helt gratis få en skräppåse i nylon. Erbjudandet gäller så länge påsarna räcker.

Djurens Rätt

Idag bjuds det i Malmö på gratis veganskt käk. Gäller de 700 första personerna så först till kvarn. De 300 första bjuds även på efterrätt.

Pressbyrån

Pressbyrån har uppdaterat sin app och bjuder på ett nytt erbjudande. Värva en vän till klubben så får både du och din vän en gratiskupong på en kaffe. Förutom en gratis Montain Dew Suger som det fortsatt finns kuponger kvar till.

Photobox

Bra tips för att spara sommaren på bilder. Photobox bjuder på gratis framkallning av 150 foton. Det enda som tillkommer är porto.

Disneyklubben

Gå med i Disneyklubben och få ett paket med Hitta Nemo, Pluto, Simba-figur och bag för 0 kr. Porto på 59 kr tillkommer. Det finns varken bindningstid eller krav på minsta köp. Men du måste aktivt gå ur klubben om du inte vill betala för fler paket.

Polarbröd

Nu kan du se vart Polarbröd har placerat ut de första 500 brödkupongerna där först till kvarn gäller.

Post

Få en Power bank på köpet

Få 2 nr av National Geographic + RocketPal Power bank 5000 mAh för 39,50 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Coca-Cola

Nu har Coca-Cola öppnat sin Dialekt-o-maten på Stureplan i Stockholm - världens första dryckesautomat där du betalar med dialekt.

Polarbröd

Under sommaren kommer Polarbröd att gömma 2500 digitala brödkuponger vid olika utflyktsmål runtom i Sverige. Skattjakten startar den 6 juli.

Coca-Cola

Den 6-7/7 kan du njuta av gratis iskall Coca-Cola - om du är på Stureplan i Stockholm.

Buzzador

Buzzador söker totalt 100 svenska buzzadorer till 5 olika kampanjer som ska få testa rakapparater från Philips 7000- eller 9000-serie.

Pressbyrån

Pressbyrån bjuder på ett nytt gratiserbjudande i sin app. 15000 gratis Mountain Dew No sugar.

Wrapp

Koden ICECREAM17 ger nya Wrapp-användare en gratis glass från valfri kiosk eller glassbar.

Mio

Idag skickade Mio ut värdekupongen från deras medlemskampanj (om du tog del av erbjudandet kolla din mejl). Med kupongen kan du handla på Mio för 100 kr helt gratis.

MatHem

MatHem bjuder på gratis glass varje månad i sommar. Bra tips för dig som handlar mer där då kostnad för leverans tillkommer.

Bullens

Bullens bjuder på ny gratisutdelning av korv. De 200 första varje vardag kl 16 får ett gratis paket korv. Nästa 200 får 2 paket till priset av 1.

Nacka Forum

Erbjudande för dig som bor i Nacka. Rita och få en gratis glass från Burger King på söndag.

Tre

Beställ ett extra kort inför semestern. Här kan du beställa ett startpaket för 3Kontant mobiltelefoni helt kostnadsfritt (ordinarie pris 99 kr). Startpaketet är inte laddat med pengar men 0,5 GB surf ingår.

Tropicana

1000 gratis ekologisk juice. SMS:a TROPICANA FREE till 72130. Först till kvarn gäller...

Wrapp

Handla gratis hos City Gross. Wrapp-appen bjuder på ett midsommar-erbjudande. Handla för 50 kr på City Gross och då får 50 kr tillbaka.

Red Bull

Nu finns det åter gratis Red Bull att beställa. Kampanjen håller på t.o.m. 25/6 där det vid olika tider kommer släppas nya kuponger och där först till kvarn gäller...

Loopi

Testpilot för nyblivna eller blivande föräldrar. 200 får testa appen uGrow och som också får chansen att tävla om härliga produkter från Philips Avents så som en steamer/blender, nappar och startset för nyfödda, efter utfört test av appen.

Internationella Yogadagen

Fira Internationella Yogadagen med ett gratis utomhuspass i Humlegården. De första 20 personerna får en goodiebag från Daily Sports och alla andra får en fin tygväska.

Postnord

Kod som ger två gratiskort i appen Riktiga Vykort. Med Riktiga Vykort kan du skicka grattiskort, tackkort, födelsedagskort eller vilken hälsning du vill direkt från mobilen.

Kod:

SOMMAR2017

Come On

Come On bjuder på ett sommarerbjudande. Börja spela, sätt in 100 kr så får du 500 kr att spela för + ett par tur-kallingar.

Lohmanders

Lohmanders bjuder igen på gratis sås, De 250 första får en kupong som ger en sås på Coop, Willys, City Gross eller Hemköp helt gratis.

Häagen-Dazs

Erbjudande för dig i Stockholm. Häagen-Dazs delar ut gratis Limited Edition-smak glass i MOOD Stockholm. 300 delas ut och först till kvarn gäller... De första som kommer får även med sig en superfin tygpåse.

Post

Testa Sveriges största och ledande modetidning till kampanjpris

Du får 5 nr av Damerns Värld + prisbelönt solskyddsmousse från EVY för bara 199 kr - du sparar 459 kr

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Buzzador

Idag stänger Buzzador ansökan för att testa ProViva Röd Grapefrukt gratis. Hela 7000 får testa så stor bra chans att komma med.

City Gross

Handla för 150 kr i City Gross butiker eller deras e-handel och få en dagskryssning till Mariehamn. Dessutom är du med och tävlar om cyklar och en ny Renault MEGANE Kombi.

Felix Matklubb

Det finns fortsatt många kuponger kvar hos Felix Matklubb som ger en Filodegspaj för endast 4 stämplar. Är du ny medlem får du 2 stämplar direkt och 2 till om du delar klubben på Facebook och får därmed pajen direkt helt gratis.

Vichy

Få ett gratisprov av Vichy Slow Âge Lätt Dagcreme. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker...

Red Bull

Spring 5 km två gånger under juni och få en iskall Red Bull fylld med ny energi.

Mio

Mio startar ny kundklubb. Passa på att bli medlem under premiären så får du en välkomsgåva på 100 kr att handla för under juli månad.

Zonnic

Förutom att få 10 kr rabatt på Zonnic nikotinprodukter för att sluta röka kan man nu även beställa ett smakprov på deras nikotinfria sugtablett för rökavvänjning.

KFC

Testa maten på KFC i Göteborg helt gratis. Först till kvarn gäller...

Tryme

Ny premie i Tryme-appen. 350 i mobilspel ger dig jordgubbssnopparen Little Green Thing utan kostnad. Appen finns i App Store.

Smartson

Smartson bjuder in till nya testpiloter. Bl.a 400 som får testa träningsredskapet WEIGHTSOLES.

Arla

Fram till den 19 juni bjuder Arla på en tävling då de bästa en kupong på Arla Ko Eko Mellanmjölk. De 250 bästa varje vecka får en kupong.

Yves Rocher

Du som har på dig någonting grönt eller postar ett inlägg och taggar #yvesrochersverige #världsmiljödagen och visar att du också lyfter Världsmiljödagen får en gratis Concentrated Shower Gel i en av Yves Rochers butiker.

Wrapp

Är du en av de 450 första att ladda hem Wrapp med koden PANINITOUGHEST får du 100 kronor att äta för i valfri Paninibutik.

Smartson

Smartson följer upp tidigare test och bjuder nu in fler testpiloter som vill släcka törsten med denna nyhet från Capri-Sun.

Nacka

Nacka kommun firar 100 000 invånare med bl.a gratis fika den 6/6. Nacka Forum bjuder dessutom alla barn på gratis glass från Burger King och goodiebag till nya kundklubbsmedlemmar.

Lohmanders

De 250 första får en kupong som ger en sås från Lohmanders helt gratis.

Fyrklövern

Sista chansen att få 20% rabatt hos Fyrklövern och dessutom ha chans att vara en av 20 som vinner en diamantring eller en servis i Fyrklövern stora vårtävling.

KFC

Tisdagen den 13 juni öppnas den första KFC-restaurangen i Göteborg och den som köar i tid får gratis KFC-mat. De 10 första gästerna i kön till restaurangen vinner en valfri Bucket i veckan i ett helt år (värde ca 19 200 kr), och de 50 nästkommande gästerna i kön vinner ett valfritt meal för upp till 79 kr i veckan i ett helt år (värde ca 4 100 kr). För att delta i tävlingen måste man handla för minst 50 kronor.

Buzzador

7000 får testa ProViva Röd Grapefrukt helt gratis. Har du inte ansökt så finns det även tid kvar att ansöka om att få testa ProViva Tropisk gratis.

Felix

Få en gratis Filodegspaj. Felix matklubb erbjuder just nu en Filodegspaj för bara 4 stämplar. Är du ny medlem får du 2 stämplar direkt och 2 till om du delar klubben på Facebook och får därmed pajen direkt helt gratis. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Post

Testa Sveriges största vintidning

6 nummer av Allt om Vin + Skärbräda, kockkniv & kökshandduk för bara 349 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

BuyersClub

BuyersClub låter dig handla till inköpspris. Bli medlem gratis och få 100 kr att handla för.

Smartson

Testpilot för hundägare med små hundar. Smartson låter 1000 små hundar som vill prova Purina ONE Small dog, ett högkvalitativt torrfoder speciellt anpassat för små munnar och magar helt gratis.

Findus

Findus bjuder på ny premie i sin lunchklubb. Registrera minst 5 Findus Dagensrätter under perioden 24 maj – 7 juni så får du utan kostnad Nöjeshäftet 2017.

Kupong.se

Tips på gratis mors dag present. Nu finns det 200 nya doftljus där först till kvarn gäller..

Cheez Dippers

Erbjudande för mammor. Dela med dig av din bekännelse och få ett paket Cheez Dippers helt gratis.

Smartson

Planti ger 2000 chansen att testa nyheten YogOat helt gratis. Den är vegansk (laktos/mjölkfri), vitaminberikad och finns i två smaker, naturell och vanilj.

Smartson

1000 får testa godis gratis. Ferrari Cola och Pingvinstång med hallonsmak från Toms.

Buzzador

7000 buzzadorer får möjligheten att testa nya ProViva med tropisk smak helt gratis.

Kupong.se

Kupong.se delar ut gratis doftljus. Ny utdelning varje dag så länge kampanjen pågår.

Doggy

Doggy delar ut 100 gratis hundgodis varje dag. Släpps vid olika tider varje dag. Under tiden kan du få en rabattkupong värd 10 kr.

Buzzador

Nu bjuder Buzzador in till möjlighet att testa Färskost Ruccolapesto helt gratis. 1500 får möjlighet att testa. Ansök senast 28/5.

Mynthuset Sverige

Mynthuset Sverige bjuder på en jubileumsmedalj för att fira Bernadotte 200 år på tronen. Medaljen är gratis men porto tillkommer med 49 kr.

Vi i Villa

Just nu kan du bli medlem i Vi i Villa-klubben och få hela 2017 gratis (värde 399 kr). Du får tillgång till fina erbjudanden, exklusiva artiklar och tävlingar. För erbjudande kan du just nu t.ex få en Sverigelott utan kostnad. Gäller de 5000 första.

Coca-Cola

Ny chans att få en gratis Coca-Cola Zero. Erbjudandet gäller så långt kupongerna räcker.

Cashbackshopping

Cashbackshopping firar 3 år med att bjuda alla gamla och nya medlemmar på glass. Gäller alla medlemmar som handlar genom Cashbackshopping.se i helgen och en gång per medlem.

Smartson

Smartson bjuder in ytterligare 1000 st att testa och få tycka till om nyheten Summer berries från Capri-Sun.

PrimaDog

Erbjudande för hundägare. Chans att få gratis smakprov på PrimaDog foder.

Barnsemester.se

Här kan barnfamiljer ansöka om att bli Testfamiljer för Barnsemester.se. Utvalda familjer får sedan gratis biljetter till t.ex High Chaparral i utbyte mot att man skriver recensioner efter sitt besök.

Smartson

Testpilot för glutenintoleranta. 500 får testa nyheten Ristorante Pizza Gluten Free utan kostnad och dela sina smakupplevelser.

Coca-Cola

Coca-Cola bjuder på ny möjlighet att testa Coke Zero helt gratis.

Post

Få en Activity Tracker ® som välkomstgåva

Testa populära Raspberry Ketone för viktminskning - få en Activity Tracker ® som välkomstgåva

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Buzzador

1500 får gratis testa hamburgerost från Castello. Ansök senast 14/5.

Pressbyrån

I Pressbyråns app finns nu kuponger som ger dig en gratis Red Bull Summer Edition. 15000 st delas ut.

Värsta boken

Den 13 maj är det startdags för Värsta boken 2017, en kampanj där Göteborgs ungdomsbibliotekarier delar ut tusentals nyköpta fina böcker gratis till ungdomar mellan 13 och 25 år.

Smartson

Smartson ger ytterligare 1000 st möjlighet att prova Lindahls kvargyoghurt helt gratis. Ansök senast 21 maj.

Buzzador

2000 får gratis testa Falbygdens Rökt Ost. Ansök på din buzzadorprofil senast den 14/5.

Heymo

Här kan du boka en gratis bakelse som du kan hämta ut den 10 maj. Gäller i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Friskis&Svettis

Träna mjukt, Friskis&Svettis sköna rörelseprogram för äldre, är just nu gratis i deras webbutik dock tillkommer fraktavgift.

Lottoland

Spela en rad gratis på PowerBall, helt utan insättnings- eller omsättningskrav.

Lohmanders

De 250 första får gratis Lohmander sås.

Coca-Cola

Ny chans från Coca-Cola. Få en gratis 50 cl zero SUGAR Coca-Cola.

Libresse

Inom kort kommer Flarie att bjuda på nytt gratis mobilspel där du kan vinna Libresse tamponger. 1000 nya vinnare varje vecka. Obs appen finns endast till Apple.

Valio

Valio åker ut på foodtruck-turné och besöker 6 städer och bjuder på MiFú helt gratis.

Make A Change

Tävla gratis med Make A Change med en bild på temat "en bild som symboliserar vänskap". Alla som är med får ett armband hemskickat.

Smartson

1000 får helt gratis testa klassikern Pucko i ny tappning. Pucko Mörk.

Sverigegodis.se

Ny app erbjuder gratis godis. Genom att spela spel och quiz i Sweet Games tjänar du poäng som du kan byta in mot gratis godis och andra belöningar direkt i appen.

Smartson

2000 testpiloter får provsmaka N!cks kexbar helt gratis. Som testpilot får du 4 stycken kexbars som du fotograferar och delar dina upplevelser kring under testperioden.

IGO Energy Shot

Idag kl 15 kan du testa iGO energyshot gratis på stan i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Smartson

Här kan du ansöka om att gratis testa Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt, ett knäckebröd med hög naturlig proteinhalt och mycket fiber.

Purina

Erbjudande för hundägare. Nu går det åter att anmäla sig till PURINA-testet för hundägare. Passa på och anmäl dig om du inte redan gjort det. Prova på en PURINA® PRO PLAN® OPTINUTRITION-produkt utan kostnad under 4 veckor. Du får även en produktguide och en måttkopp utan kostnad.

Yves Rocher

Just nu bjuder Yves Rocher på Skin Days i deras butiker. Gör en gratis hudanalys med deras unika skin analyzer och få ett gratis prov på den hudvårdsprodukt som passar din hud bäst.

Post

The World at War DVD-box på köpet

Få 2 nr av Världens HISTORIA + The World at War, DVD-box för 49,50 kr + porto

Klicka här för att ta del av erbjudandet!